Ahojte. Chcem sa spýtať, ktorý liek Vám najviac zabral na bolestivú menštruáciu a teda silné menštruačné kŕče. Lepšie skúsenosti máte skôr s Aulinom, alebo s Novalginom? Mala som dlho Flector, ale ten už mi tak nezaberá, tak by som chcela niečo, ale na predpis, nie voľnopredajné. Ďakujem za každú radu.
Za mna najlpsie od krcov Algifen kvapky.
@leila273 za mňa určite Aulin, iné mi nezabralo. Brala som dlhé roky vždy v prvý deň ms a telo si na to nezvyklo. Ja si neviem vynachváliť. Teraz som tehu, ale ak po ňom budem musieť opäť niečo brať na ms, vrátim sa k nemu. Dokonca prášok mi bol lepší, nakoľko zabral rýchlejšie ako tabletky samozrejme.
@leila273 mne gynekologicka odporucila kombinovat v jednej davke No Spa a Brufen 400, prip. 600mg. No Spa je na krce, ibuprofen na bolest.
mne jedine co zabera jecodein sumivy s paracetamolom .. ale ja mavam ze fest krce a bolest ... kedze mi chyba jedna strana zenskych organov (vajecnik vajcovod) ... v zahranici je volno predajni ale po y otazkach u lekarnika ... zaberie okamzite .. a tepla flasa prikladat na uvolnenie
Mne pomohol ataralgin a je voľnopredajny
Taktiež mi zaberá len Aulin už🙂
@leila273 ani jeden, skôr mi zabral Paralen 500 ale 2 tablety, alebo Paralen rapid