Atopický ekzém na rodidlách

lucynka21
11. nov 2020

Ahojte, mám otázku hlavne na atopičky. Stalo sa vam už že by sa ekzém objavil aj v pošve? Posledné dva mesiace ledva sedím, po každom menzese som bola na gynde, prvý krát som dostala macmiror krém, mala som mierny opuch a svrbenie bez výtoku. Druhý krát mi robil doktor strery s podozrením na baktériu a výsledky negatívne. Pomohli mi trochu probiotiká na vkladanie ale zasa sa to vrátilo. Dokonca mám pocit akoby sa to ložisko presuvalo. Môže to byť tá sviňucha? Už som zmenila aj práci prostriedok, či to náhodou nie je alergia. Mala som celkom stresové obdobie dokonca som menila prácu. Už som zúfalá, nič poriadne nezaberá 🙈

boomerzena69
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka251
11. nov 2020

zmenit vlozky, nepouzivat tampony, probiotika dlhodobo..mozno by som najskor skusila rosalgin vyplach, je proti zapalu

simsalabim
12. nov 2020

@lucynka21 a je tam ak viditelne nieco ako ekzem? Ak ano, treba skusit dermatologa. Ak nie.... Problemy moze sposobovat aj suchost, skusila by som gel s kyselinou hylauronovou, ako Mucogyne alebo Hydrofemin aj s kyselinou mliecnou na podporu flory. Ak pomohli probiotika, aspon na cas, mohlo by aj toto pomoct.

lucynka21
autor
13. nov 2020

@simsalabim áno drobne vriedky ako mávam aj na prstoch na rukách. Na povrch koze mám masť ale nikdy sa mi nestalo že by takto precestovalo

simsalabim
13. nov 2020

@lucynka21 tak skus dermatovenerologa. Mozno nieco poradi.