Asi pôjdem na cytoskopiu

pikuli
11. nov 2020

Ahojte možno že pôjdem na cytoskopiu. Naposledy som bola keď som mala 15 rokov. Teraz mám 19 rokov ..vtedy som mala zápal močového mechúra. Ale pichanie a rezanie som nemala. A urológ mi chce spraviť. Ale je to bolestivé.. nevedela som ani sedieť.
A teraz mám pálenie, rezanie už skoro 8 mesiacov a všeličo som už vyskúšala ona sa to vracia! ?
Myslíte si že môžem ísť takto?

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rooberta
11. nov 2020

Mozno preto ta to bolelo lebo si bola velmi mladucka alebo neopatrnost dr., neviem. Mne to robili pred tromi tyzdnami vobec to nebolelo bolo to len neprijemne cele to trvalo par minut. Hned potom som sa musela ist vycikat lebo ma strasne nutkalo, ten pocit trval asi hodinu potom som sla znovu cikat a uz bolo dobre. Suhlasim s tym ze je to nevyhnutne vysetrenie k tomu aby si sa pohla dalej a bola ti nasadena spravna liecba.

zuzi56
11. nov 2020

@pikuli ja dom bola na cys...., vôbec to nebolelo, potom som mala iba divný pocit.
Po cys.... som ešte neskôr mala rozšírenie uretry takou tycinkou, teraz mám konečne klid od problémov.

anavka4
23. máj 2022

@zuzi56 ajoj prosm, ake si mala tazkosti ? Ja mavam opakovane zapaly po styku, mam ist tiezbna cytoskopiu a pripadne rozsirenie trubice. Pomohlo ti to ?

zuzi56
23. máj 2022

@anavka4 mne to pomohlo, už asi 5 rokov som nemala žiaden problém, a aj po sexe som to mávala predtým.

anavka4
24. máj 2022

@zuzi56 a to rozsirenie sa robi v narkoze normalne ?