Ahojte baby.. V piatok mi skončil menzes. V nedeľu som s manželom spala. Odvtedy mám strašné bolesti v podbrušku na ľavej strane (vaječník asi). Zrejme mi počas styku praskla. Bolesti mi trvajú tretí deň. Z tlakovej bolesti po mojom dnešnom behu sa zmenili na pichľavé. Je to dosť nepríjemné.
Už som si kúpila aj flector od bolesti. Lekára som informovala o probléme, napísal že sa mam ukázať, keď to neprejde, takže čakám do piatku...
Nechcem chodiť k nemu jak na klavír.. Ako viem, že to je ten lepší prípad, keď sama od seba praskne ako by mala rásť a rásť, až by to došlo do štádia, že treba ísť na laparoskopiu.. :/
Máte niektorá skúsenosti? Nestalo sa to 1x už. ale vždy to prešlo do 2 dní. Raz mi praskla cysta aj s folikulom zrejme a to som sa trápila až 2 mesiace čo sa týka bolesti, čo už mi hrozila laparoskopia pre pár kvapiek krvi, čo mi zostali v bruchu. Chvalabohu sa to vstrebalo.
byt tebou idem..ja som chodila do mesiaca aj 2x na pohotovost koli cystam ..mozes aj krvacat do brucha..takze len pekne chod
Ked mi cysta praskla roztrhla mi vajcovod a nastalo masivne krvacanie do brusnej dutiny..odviezla ma sanitka za 5 minut 12 takze okamzite na pohotovost
@saxana000 uz sa to dnes zlepšilo chválabohu.. postupne odchádza bolesť, takže sa to asi vstrebáva už.
@macko1007 vďaka..už dnes je to lepšie. Chvalabohu. Postupne odznieva bolesť. Dnes už ju takmer necítim.
Ja by som nečakala a šla.. alebo večer na pohotovost