Ahojte, mam nového partnera, mali sme spolu nechránený sex. Už počas sexu ma to začalo bolieť, povedzme, že bol trochu divokejsi. Teraz ma ale už druhý deň často ženie cikat a na konci to tak páli. Veľa pijem, jem cibuľu, práve pijem zazvorovy čaj s kurkumou a plánujem si kúpiť aj nejaké doplnky. Píšem sem lebo netuším, ktorému doktorovi zájsť a ci mu povedať pravý dôvod, z čoho to mam, chápete, že mi je to trochu blbé. Na gynde som bola nedávno na kontrole ešte pred týmto problémom a moju všeobecnú príliš nemusím. U urológa som ešte nebola a ani netuším kam by som šla (som z BA), chcem to však riešiť, lebo viem, že by som mala užívať nejaké ATB. Ku ktorému lekárovi teda zájsť? Ďakujem za všetky rady.
@gabika8855 ďakujem za odpoveď. Inak a nestačí teda kebyže idem len k obvodnej a poviem jej, že neviem z čoho to mam? Takto s močom som ešte nebola, tu ampulku si mam kúpiť v lekárni a priniesť jej to len alebo mi ju dá ona? Vďaka inak. Veď aj ja mam zajtra súd a ja si budem musieť dat pre istotu vložku, fakt neviem ci to tam tu hodinu alebo viac obsedim :/
Najradšej by som zašla rovno nejakému urológovi. Viete o nejakom v BA v nejakom štátnom zariadení? Kde sa celkom rýchlo dostanem? Ďakujem.
ahoj musis ist na urologiu a predpise atb podla mocu buď vysetri papierikom alebo posle na k+c
@dijka123 ešte som u urológa nebola. Môžem tam ísť aj keď sa to u mňa vyskytlo len teraz prvýkrát?
Kúp si blok urima a nikam nemusíš chodiť. Inak moč ti vyšetrí a ATB predpíše aj obvodná. A dôvod jej vôbec nemusí hovoriť. K urologovi sa chodí až s opakovaným zápalom keď ti obvodná nevie pomôcť. Zbytočne by si tam hneď teraz išla.
Kupit si swiss uro perfekt manosa akut. Splna vsetko, co splnat ma, obsahuje zlatobyl, manosu a vysoke percento spravne spracovanych brusnic (na slovenskom trhu niet lepsieho) vela caju zlatobyl a veeeelmi vela vody na precistenie. Ak nezaberie liecba, az potom ist k lekarovi. Nepchaj do seba zbytocne atb ak to nie je vyslovene nutne
Ano ampulka sa da kupit v lekarni pytaj si skumavku ....jasne mozes aj tak povedat ze nevies z coho a posle moc do labaku tak ci tak ja som mala zle vysledky cize mi musela hned antibiotika predpisat ...no ako aj ja som si myslela ze to rozchodim len s volnopredajnymi liekmi a nestalo sa cize ja s mojou skusenostou by som necakala ci to prejde alrbo nie
Ja som bola u obvodnej ale riesi to aj gynekolog...kludne mozes povedat z coho to mas ...mne jedna baba odporucala valovic urologicke kvapky ale este som to nemusela pouzivat ...ale kup si urinal akut forte tabletky to mi dala obvodna hned a potom antibiotika podla vysledku mocu...nenechavaj to tak ja som sa tiez hanbila ist ze co poviem a nakoniec som plakala na wcku od bolesti a presedela som tam skoro cely den neodkladaj to naozaj