Ahojte chcem sa poradiť či to môže byť gyn. problem alebo si to cele len ja domýšlam.
Minuly rok máj 23 mi moja gyn. zistila že mam nejaky zapal na krčku maternice. Vtedy som nemala žiadne príznaky nič som necítila nič mi nebolo.
Zistila to vďaka preventívke a sterom.
Ale teda našla to a ja som sa preliečila tabletkami Macmiror 500
Nebola som na kontrole lebo keď som tam volala sestrička povedala že tie tabletky určite zabrali a netreba na kontrolu.
Teraz prvy taky bod - vtedy po preliečení som v júni asi prvý krát v živote mala ovulačný výtok (také to naťahovacie bielko).
Potom ďalší mesiac som to už nespozorovala, ani ďalšie..
V decembri 23 som začala pociťovať zvlážtne pocity:
citlivejší krčok pri sexualnych hrách, občasné ale časté kŕče v podbručku (také zapichnutie 2-3za deň)
Tak som volala gynekologičke popísala problém a ona mi telefonicky predpísala zase ten Macmiror (bez vyšetrenia). Okej preliečila som sa. Všetko zmizlo.
V januari som zase počas plodnych dní mala tento výtok. A teraz vo february už zase nič žiaden vytok počas plodnych dní. Takže moja otázka znie:
Myslíte že mám stále sa nejak opakujúci zapal alebo nejaký problem?
Alebo proste som len jedna z tých ktoré tento vytok nemavaju ?
Mam to nejak riešiť dať si vyšetriť u gyn. na niečo konkrétne?
Pretože na tej prevtívne min.rok mi povedala že ovulaciu som mala. Takže to nie je že nemavam ovulaciu iba ten vytok nie (asi).
@luccija ja som sa chcela vtedy normalne objednať na vyšetrenie že mam taky a taky problem a chcem vyšetriť
Ale sestrička ma stopla že maju nový systém na stránke kde maju formulár ktory vyplním, vypíšem presné príznaky a oni sa mi ozvú
Tak som tak urobila a myslela si že sa mi ozvú s termínom na vyšetrenie. A už mi prišiel iba mail že mate predpísaný Macmiror atd
Podla mna je to ovulacia.. zapichnutie aj si citlivejsia pocas nej takze aj pri tych hratkach to pocitujes.. predsa sme kazda ina .. ale zbytocne sa stresujes.. ak nemas palenie, svrbenie tak je to ok
@dadka1997 už sa mi 2krat stalo (dva roky po sebe) že som išla na preventívku bežnú a po steroch mi vyšlo že mám nejakú bakteriu či čo to
A ani pri jednom raze som nemala žiadne príznaky ze by som niečo mala
To zapichnutie a citlivosť ale trva rovnako po celom mesiaci
Nemusíš mať ovu, alebo niekedy je ten hlien slabší.Nedavaj si predpísať ATB len tak po telefóne možno si ich vôbec nepotrebovala