Asi 3 cm veľká pohyblivá hrča na prsníku

2. aug 2022

Ženy ja som v koncoch, je to okrúhle, dosť tvrdé, nebolo, len prsia obe bolia a je to pohyblivé. Však to nie je rakovina 😢 ráno idem hneď k dr.. doteraz som si nikdy nič také necítila.. vždy pred menštruáciou má boleli prsia, po nej to prešlo. Tento mesiac má boleli aj počas nej a aj po nej a dnes toto.. prsia si kontrolujem a nikdy som nič také necítila ...

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anickabasnicka
2. aug 2022

muze to byt i cysta nebo tukovy utvar....drzim pesticky,at jste v poradku

lenocka8894
3. aug 2022

Ak je pohybliva a bolestiva tak ide pravdepodobne o cystu. Drzim palce 🙏

katus226
3. aug 2022

Tipujem ze cysta. Ale ako pises ze ta prsia bolia, mne to evokuje hormonalnu nerovnovahu a z nej sa spravila cysta. Jeden cas som uzivala DIM na toto.

gajdosovci
3. aug 2022

Určite chod na sono, hoci aj na platený termin. Aj keď ti gynekológ povie, že je to pohyblive, že sa nemáš báť... Držím plače.. Bude to dobre... 🙏🙏

brezza
3. aug 2022

Podla mna to je cysta ak je pohybliva. Tiez som to mala. Mala 2×4 cm a bola som na punkcii. Za minutu bola vonku a vsetko v pohode.

sili82
3. aug 2022

Pohyblivý je aj fibroadenóm.

autor
3. aug 2022

Baby, je to cysta nakoniec. 2x1,5x1,5 ..

anickabasnicka
3. aug 2022

"gratuluji" k nalezu.musel ti urcite spadnout kamen ze srdce,co.jsem moc rada,ze to neni nic vazneho.preji brzke zbaveni vsech zdravotnich neduhu.....doufam,ze jde pochopit,jak je myslena ma gratulace.jsem opravdu rada,ze je to jen cysta a nic jineho horsiho.myslela jsem na vas cely den.i u zubarky v kresle.

autor
3. aug 2022

@anickabasnicka ďakujem moc. Spadol ten najväčší, ocina sme v máji pochovali, rakovinu mal, detto jeho rodičia atď. Ja som videla uz najhoršie scenáre.. ďakujem ešte raz, je super, že existujú ľudia, ktorí druhých nepoznajú a majú starosť ❤️

sili82
3. aug 2022

Tak to je super, že si takto dopadla. Ja som mala fibroadenom, tak viem aké sú to stresy.

autor
3. aug 2022

@sili82 veru,kto si tým neprešiel, kým zistil že to nie je rakovina nevie aký je to pocit..

gajdosovci
3. aug 2022

Aj ja sa teším, že je to len cysta. ☺️ Ja som mala tiež pohyblivú hrčku a žiaľ, sono ukázalo, že nález nebol aj tak dobrý... Drz sa.. 💪

autor
3. aug 2022

@gajdosovci fúha.. to ma mrzí a bol to nádor teda, áno? Mňa to aj fakt dosť boli no..

gajdosovci
3. aug 2022

Áno, žiaľ... Mňa to nebolelo, každý kto mi to chytal mi vravel, že sa nemusím báť, že je to pohyblivé. Ešte ze mi gynekológ povedal, že pre istotu choďte na sono...

autor
4. aug 2022

@gajdosovci držím palce, aby si bola ok 💪

derdia
4. aug 2022

Ak si si pravidelne nevystrovala prsniky pri sprchovani moze to byt aj rakovina. Prsniky treba vzdy prehladkat kazde jedno sprchovanie...

martul
4. aug 2022

@derdia cysta, prečítaj

autor
4. aug 2022

@derdia práveže kontrolovala, nie každé jedno sprchovanie ale minimálne dva krát za mesiac áno.. našťastie len cysta..

derdia
4. aug 2022

Chvalabohu🙏🙏🙏🙏

gajdosovci
4. aug 2022

Ďakujem veľmi pekne... ☺️ Som 1,5 r. po liečbe, verím, že sa mi to už nevráti... 🙏 Drz sa... 😊

autor
4. aug 2022

@gajdosovci áno, tak to veru treba brať. Nevráti sa to a hotovo 😊 ďakujem, aj ty sa drž