Ahojte dievcata, chcem sa spytat ci sa tu najde mamicka s artrozou, prip. taka, ktora ma meneny bedrovy klb. Alebo mi aspon vie niekto povedat, ci je mozne tehotenstvo s vymenenym bedrovym klbom? Dakujem
poradila by som sa s porodnikom, mozno budes rodit cisarskym (? pri niektorych diagnozach reumatologickych je to automatika, mozno aj artroza?), alebo tam bude nejake obmedzenie... aj ked podla mna ani nie...
asi si to pozistujem aj ja
@1katrin1 určite buď v pohode, ona mi to rozprávala, ako to bolo- úplne bez problémov, lebo nie je takých mladých dievčat s endopr. veĺa a sami nemali na gyn. moc skúseností. Vynosila krásneho valibuka niečo pod 4 kg a ani ku koncu tehot. nemala absolútne problémy, dokonca si trúfala na normálny pôrod, ale doktori ju prehovorili na cisár /má ešte jednu diagnózu, tak aj preto/ . Smelo do toho 🙂
@1katrin1 - uff, u mna to bolo dost tazke hlavne po porode, lebo okrem klbov ma trapili aj platnicky, tyzden po porode ma "seklo v krizoch", ze som sa nevladala ani o maleho postarat...bolo to velmi narocne obdobie, az po roku sa to ako-tak zlepsilo, no je to dlha cesta, stale je to sucast mojho zivota...no uz som nasla vdaka manzelovej podpore sposob, ako si pomoct...mozem ti napisat viac do spravy...ale pisala som to uz aj tu na fore, zalozila som temu "koxatroza v 30-tke"..mozes si precitat..
ahojte,
prosím, je tu ešte niekto v tejto téme?
Ahoj.ja mam artrozu ale nechodim ku doktorovi nevidim dovod preco s tehu.....a urcite aj s vymenenym klbom sa da byt tehu