Ahojte chcem sa vas spytat. Bola som na vysetrení minulý tyždeň v nemocnici u gynekologičky zistila mi že gestačný vačok mam aj nejakú dutinku ale že nieje tam embryo už sok to tu minule písala chcela som vedieť či začali baby krvacat same alebo museli podstupit kyret.
Dnes som bola na dalšom vyšetrení a teda doktorka povedala že sa to nijak nezmenilo stale je to rovnaké vifí gestačný vačok aj dutinku ale embryo tam nieje mala som byť uz 10tt ale podla nich a ultrazvuku sa to prestalo vyvijať ešte skor než tam malo byť nejake embryo. Včera som už začala špiniť.
Lenže ja ten kyret už nejak nechcem podstúpit pred 2 rokmi som ho podstupila a bolo to pre mna strašne nepríjemné. Tak mi dali 2 tabletky Arthrotec jednu som vypila v ambulancii a teraz vecer som si dala druhú do pošvy ako mi kázali. Moja otazka je či ste sa s tým uz niektorá stretla a či ste po tej tabletke sa vyčitila. Pani doktorka mi hovorila že čo to mali ženy sa vyčistili s tou tabletkou pekne a nebol nutný kyret ako ste to prosim mali vy? Ďakujem pekne