Arko defenses - skúsenosti

kiki75
20. aug 2017

Ahojte, kupila som.stvirrocnej dcere arko defenses, lebo vlani bola velmi casti chora v skolke. Chcem sa vas spytat,,ake mate s tym skusenosti. Pomohlo to, ci mozem ocakavat zlepsenie alebo nie?dakujem

jamabe
20. aug 2017

No uvidíš na svojom dieťati.. Niekomu pomôže, našej nepomohol. Už jej aj nosnú mandlu vybrali a stále chorá v škôlke. Teraz čakáme na výsledky z imunológie.

zzkmetova
20. aug 2017

Kamoška to chválila. My sme tiež skúsili. Sem tam soplik, ale pomohlo. Aj doktorka odporúčala. Nám nezaberali imunoglukan.

krokodil13
21. aug 2017

my sme mali imunoglukan, ten nam teda moc nepomahal. kolostrum z LR im nechutil a to nema ani neviem ake overene ucinky .toto vyzera doveryhodne, hlavne nech to nie je ziadne homeopatikum, lebo to teda urcite nepomoze. asi toto nasadim aj ja detom.

kiki75
autor
22. aug 2017

@zzkmetova imunoglukan bol zbytocne vyhodene peniaze.my sme to uzivali cely rok a vydrzala vzdy 4_5 dni maximalne a potom vzdy ochorela

kiki75
autor
22. aug 2017

@krokodil13
@krokodil13
@krokodil13 no ja som dcere kupila arko defenses a nasadila som preventivne ajhomeopatika oscillo+ siliciu+thymuline

zzkmetova
22. aug 2017

@kiki75 tak to áno! Škoda peňazí. Aj doktorke som to povedala. Ale niekomu možno zaberá.

zairela
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jarka91
8. sep 2017

@kiki75 nam nie, navyse 5 fľasticiek za 10€ som čakala zazraky🙈 vybrali sme asi 3 no ochorela aj tak !
Skusali sme aj colostrum, no nechcela mi to .
Skusali sme vseličo ☹️no virusy a choroby vzdy zvíťazili .
Našla som na fore babybazaru odporucanie na olej zo zralocej pečene , tak uzivame , uz dlhe roky , a ako rutinu kazdy deň davam aloe s brusinkami ci broskynou. V obdobi angín a chripok cesnak v kapsuli s tymianom . Držime sa ✌️😊 choroby utekaju a aj ked ochorieme priebeh je rychly, bez komplikacii, nič vazne .