Chcem sa spytat dnes beriem uz 11 den leverette antikoncepciu frajer sa domna dnes spravil bojim sa ze budem tehotna je to mozne alebo? :( dakujem za odpoved prosim rychlo
@hennyinnsbruck dakujem moc
@hennyinnsbruck
@hennyinnsbruck a je to pravda ze nebudem ? Lebo mam s toho fakt strach lebo v utorok 2 a 3 den som si to medalo ale stvrtok piatok som to dobrala a teraz to uz beriem na cas
@kpadmtk uvidis😂😂😂😂 nie nemala by si. Ale mozne je vsetko 😉
@kpadmtk antikoncepciu treba brat denne! A nie ze v utorok stredu si si nedala... a co myslis tym, ze vo stvrtok piatok si to dobrala? Takymto sposobom mozes tehotenstvu napomoct.
@simsalabim lebo som sa radila aj s doktorom a on mi povedal ze ked som s toho prvy den vracala tak mam skusit utorok nebrat ani v stredu ale vo stvrtok mam zobrat 2 naraz aj piatok tak som to tak spravila
@kpadmtk prosim ta, urob laskavost sebe aj nam a zdover sa co najskor niekomu dospelemu, popripade si zbehni na gyndu...
@nelinka2009 toto je o rade nie o tom aky mate vy nazor ja sa tu bavim len zo slusnymi ludmi dovidenia
Ziadny doktor by ti nepovedal,aby si si dva dni nedala tabletku a potom dve naraz. Je to aj v pribalovom letaku napisane mimochodom.
Určite nebudeš Nepanikár ;) ak ti tak doktor naozaj povedal tak budeš chránená aj počas dni kedy si tabletky nevzala. Ale podľa mna je hlúposť brat dve tabletky za den🤔
@laura112019 povedal nakolko mam problemy dedicne a povedal mi aj keby zabudnem tabletku dat si musim ju zobrat aj keby mam zobrat 2 naraz
@kpadmtk no ty vieš 🙂 gynekológ ti sám dokáže poradit najlepšie z nás 🙂 len som sa s tým ešte nestretla
@laura112019 inak sa mi to tiez nezda s dvoma tabletami v jeden den, ale budis...
je písané v príbalových letákoch, že ak zabudneš zobrať tabletku, treba ju zobrať najneskôr nasledujúci deň v čase, kedy máš brať tabletky
no ja osobne by som sa nespoliehala na antikoncepciu ak si ju ešte len teraz začala brať, respektíve píšeš že ju berieš 11 dní a už si mala nechránený sex, mala by si aspoň prvé 2 týždne použiť aj kondóm, a určite aj vtedy ak zabudneš vziať alebo berieš antibiotiká, ale nie vždy si na to človek spomenie, nemusí sa stať nič a menštruácia príde ale môže to byť aj opačný prípad, čistým príkladom je moja kamoška antikoncepciu brala 3 roky, ani raz nevynechala, dostala zápal priedušiek a a síce brala antikoncepciu ale aj antibiotiká, ktoré znižujú účinky antikoncepcie, ale mávla rukou, šak to berie tak dlho a nič sa nemôže stať a už je s nej mamička so 4ročným synom a určite nie je jediná, ktorej sa to takto podarilo
ja osobne by som aspoň do prvej menštruácie použila ešte kondóm pre istotu a pokiaľ ti už nie je zle z antikoncepcie tak ber antikoncepciu v taký čas, aby si nezabudla, daj si ju niekde na viditeľné miesto, prípadne si nastav každodenný budík v telefóne a nezabudneš
@kpadmtk na 99% nebudes tehotna