Antikoncepcia 11-deň - som už chránená?

kpadmtk
10. jan 2019

Chcem sa spytat dnes beriem uz 11 den leverette antikoncepciu frajer sa domna dnes spravil bojim sa ze budem tehotna je to mozne alebo? :( dakujem za odpoved prosim rychlo

hennyinnsbruck
10. jan 2019

@kpadmtk na 99% nebudes tehotna

kpadmtk
autor
10. jan 2019

@hennyinnsbruck dakujem moc

kpadmtk
autor
10. jan 2019

@hennyinnsbruck
@hennyinnsbruck a je to pravda ze nebudem ? Lebo mam s toho fakt strach lebo v utorok 2 a 3 den som si to medalo ale stvrtok piatok som to dobrala a teraz to uz beriem na cas

hennyinnsbruck
10. jan 2019

@kpadmtk uvidis😂😂😂😂 nie nemala by si. Ale mozne je vsetko 😉

simsalabim
10. jan 2019

@kpadmtk antikoncepciu treba brat denne! A nie ze v utorok stredu si si nedala... a co myslis tym, ze vo stvrtok piatok si to dobrala? Takymto sposobom mozes tehotenstvu napomoct.

kpadmtk
autor
10. jan 2019

@simsalabim lebo som sa radila aj s doktorom a on mi povedal ze ked som s toho prvy den vracala tak mam skusit utorok nebrat ani v stredu ale vo stvrtok mam zobrat 2 naraz aj piatok tak som to tak spravila

nelinka2009
10. jan 2019

@kpadmtk prosim ta, urob laskavost sebe aj nam a zdover sa co najskor niekomu dospelemu, popripade si zbehni na gyndu...

kpadmtk
autor
10. jan 2019

@nelinka2009 toto je o rade nie o tom aky mate vy nazor ja sa tu bavim len zo slusnymi ludmi dovidenia

tatianaba
11. jan 2019

Ziadny doktor by ti nepovedal,aby si si dva dni nedala tabletku a potom dve naraz. Je to aj v pribalovom letaku napisane mimochodom.

laura112019
11. jan 2019

Určite nebudeš Nepanikár ;) ak ti tak doktor naozaj povedal tak budeš chránená aj počas dni kedy si tabletky nevzala. Ale podľa mna je hlúposť brat dve tabletky za den🤔

kpadmtk
autor
12. jan 2019

@laura112019 povedal nakolko mam problemy dedicne a povedal mi aj keby zabudnem tabletku dat si musim ju zobrat aj keby mam zobrat 2 naraz

laura112019
12. jan 2019

@kpadmtk no ty vieš 🙂 gynekológ ti sám dokáže poradit najlepšie z nás 🙂 len som sa s tým ešte nestretla

nelinka2009
12. jan 2019

@laura112019 inak sa mi to tiez nezda s dvoma tabletami v jeden den, ale budis...

veronikazoja
12. jan 2019

je písané v príbalových letákoch, že ak zabudneš zobrať tabletku, treba ju zobrať najneskôr nasledujúci deň v čase, kedy máš brať tabletky
no ja osobne by som sa nespoliehala na antikoncepciu ak si ju ešte len teraz začala brať, respektíve píšeš že ju berieš 11 dní a už si mala nechránený sex, mala by si aspoň prvé 2 týždne použiť aj kondóm, a určite aj vtedy ak zabudneš vziať alebo berieš antibiotiká, ale nie vždy si na to človek spomenie, nemusí sa stať nič a menštruácia príde ale môže to byť aj opačný prípad, čistým príkladom je moja kamoška antikoncepciu brala 3 roky, ani raz nevynechala, dostala zápal priedušiek a a síce brala antikoncepciu ale aj antibiotiká, ktoré znižujú účinky antikoncepcie, ale mávla rukou, šak to berie tak dlho a nič sa nemôže stať a už je s nej mamička so 4ročným synom a určite nie je jediná, ktorej sa to takto podarilo
ja osobne by som aspoň do prvej menštruácie použila ešte kondóm pre istotu a pokiaľ ti už nie je zle z antikoncepcie tak ber antikoncepciu v taký čas, aby si nezabudla, daj si ju niekde na viditeľné miesto, prípadne si nastav každodenný budík v telefóne a nezabudneš