Antibiotikum na ureaplasma urealyticum

kvietok035
15. mar 2014

prosím vas, tie, ktorým zistili ureaplasmu, ktoré antibiotikum vam najlepšie zabralo?? da sa s toho dostat, otehotniet a nepotratit???

zuhana2
15. mar 2014

ucinna latka doxycyklin , da sa z toho dostat, ale aj partner sa musi liecit

awalancha3
15. mar 2014

a ber to 2 tyzdne.....aj s partnerom a pocas uzivania ziadny sex

kvietok035
autor
15. mar 2014

dakujem za rady

janaochi
15. mar 2014

ahojte,mne bola tiež diagnostikovana ureaplazma,mám za sebou 3x MA,ale gyndoš mi tvrdil,že urea potraty nespôsobuje,že skôr problémy s otehotnením,ale ja som stále otehotnela v pohode,tak neviem,čo je pravda.Máte s tým niektorá skúsenosť?Liečila som sa s partnerom 2 týždne:ciplox každých 12 h a sumamed 1 - 7 - 15 deň ráno a večer. kontrolné stery mám 2 apríla ,tak som zvedavá.

kvietok035
autor
16. mar 2014

@janaochi ahoj.aj ja som takto pred rokom otehotnela hned na tretí šup čo sme sa začali snažit, ale v polke tretieho mesiaca som mala missed abort. Vysledky z histologie zneli príčina neznáma. doktor mi odmietol robit vyšetrenia po potrate, že to sa stáva. momentálne mi začal blbnut cyklus a mam vo vajcovode nejaku tekutinu tak mi urobil stery a potvrdila sa ureaplazma. no a pan doktor mi povedal že mam zrejme postihunu aj sliznicu maternice a to bol dovod potratu, takže.... ja užívam azatril 250 mg aj priatel a potom kontrola

lorry
8. máj 2014

ahojte neviete mi poradit, pomohlo niekomu koloidne striebro na ureaplazmu ? Uzivala som uz 4 antibiotika a nic nezabera, mam bolesti, uz som zufala.

lenka369
9. máj 2014

ahoj. ureoazmu zistili mojmu partnerovy a liecime sa obaja chcem sa opytat ten ster na zistenie ureolazmy mi urobi gynekolog alebo urolog. chceme sa po ukonceni liecby posnazit o baby a nechcem nic riskovat ak by nahodou som ju mala este v tele.
a kolko po dobrani atb. ste zacali so snazilkovanim?

lorry
11. júl 2014

ahojte uz 6 mesiacov sa neviem zbavit ureaplazmy, uzivala som sumamed, ciprinol. doxyhexal nic nezabralo, sex som nemala pocas leicby ani po nej. Bola som na infekcnom nechceli ma riesit ze to am gynekolog nastarost, gynekolog ma uz nijako nelici lebo nevie ako dalej. Do nemocnici ma odmieta dat na infuzie nechapem...som uz naozak v koncoch kedze mam stale zapal v posve, vytoky, a stale moceni. Poradte mi co mam robit ?

luslus
11. júl 2014

@lorry skus vydrzat, ja som sa liecila dlho, antibiotika som uzivala 3 x po 3 tyzdne. liecba trvala asi rok. a uz som ok, otehotnela som na prvykrat

lorry
11. júl 2014

ja uz ziadne lieky nemozem mam cely zaludok aj creva na nic len problemy uz mi som mala aj na gastro...doktor mi odmieta davat infuzie, jedoducho ma uz prestal liecit nechcal mi to tam a nic nerobi s tym ☹

luslus
11. júl 2014

@lorry mala by si si dat chvilku prestavku a potom zacat zas. preto aj ja som sa liecila tak dlho lebo moj zaludok nezvladal tie atb.

lorry
11. júl 2014

mala si aj nejake problemy ? lebo ja mam vytoky stale, bolesti, caste mocenie :/ je to uz na nervy.Ake lieky si uzivala naposledy ktore zabrali ? ako moze byt ze nezaberaju zaidne :/

lorry
11. júl 2014

neskusala ste niektora kvapky od doktora Jonasa na ureaplazmy ?

lorry
28. júl 2014

Ahojte neskusala ste ani jedna kvapky na ureoplazmy od Jonasa MOLLICUT ?

zuzanna24
26. aug 2014

@lorry a co kvapy mms, pocula si uz o nich? daju sa pit aj robit vyplachy....

lorry
27. aug 2014

nepocula kde by som si mohla o nich viac precitat, dobre su ?

wejti
22. máj 2015

Ženy chcem sa opytat ako som sa tymto mohla nakazit ? Urolog mi dnes ureo zistil a som z toho na prasky, je mozne ze to v cloveku drieme, alebo ?

lenka369
22. máj 2015

ahoj, vraj je mozne ze aj niekolko rokov v organizme prebyva a ked je oslabeny organizmus tak prepukne, a niekomu vobec nesposobuje problemy ta o nej ani nevie.....ale nakazit si sa mohla aj na wc, termalne vody, vyrivka a samozrejme sex

wonderwall
5. okt 2015

@lorry ahojky ,ako si na tom? Pomohlo ti niečo?

wonderwall
5. okt 2015

Neviete mi prosím poradiť niečo naozaj účinné na ureaplazmu ?

katy31
5. okt 2015

@wonderwall ahoj, ja som brala Doxybene a potom som si kúpila kvapky od Joalis Molicut.... pila som vilcacoru čaj a k ATB som ešte brala Wobenzym.. čakám na kontrolné výsledky.... máš to opakované?

lorry
11. okt 2015

Ahoj wonderwall pila som caj vilcacoru, potom mi dali dalsie lieky Fromilid 250, a ked som bola na stery ze to mam uz ok...mne sa to nezda v poriadku moj neverim mojmu gynekologovy. Stale mam caste mocenie, palenie v posve az cervenanie niekedy je to velmi neprijemne a pocitujem ako keby v mechuri mi nieco chodi a drazdi ma to na cikanie ako ked som mala problemy tak sa citim tak isto. Skusala som aj kapucinku a nic. Zasla som k urologovy povedal ze nie su 100% vysledky zo sterov ked je zena umyta a beru sa stery, chce mi spravit ster priamo s mechura bude to boelstive bojim sa ale ked si chcem byt ista musim vydrzat nemam sa pred tym sprchovat 2 dni a nesmiem rano cikat predtym sterom aspon 3 hodiny. Tak sa uvidi co dalej ale problemy stale pocitujem je to zaujimave aj ked vysledky u gynekologa boli negativne. Horsie je ze ja pocas ureaplazmy som uz mala az take problemy ze mam palenie vulvy v nutri v posve cele to cerveni a pali neviem ako to riesit :/

ddanaa
12. okt 2015

@lenka369 vidism, ze si tehu, ako to dopadlo s tou eurou? si sa doliecila a hned otehu? dakujem

andulik
22. okt 2015

@lorry ako by si písala o mne.

kim12345
22. okt 2015

@lorry ahoj prosim ten caj vilcacora je naco dobry?

liuliu
22. okt 2015

no ked si precitate par medicinskych clankov zistite ze to ma skoro kazda zena a apokial nesposobuju tazkosti su neskodne.
ja som otehotnela na prvy sup 2x aj s ureaplazmami a nemala som ani nemam ziadne problemy

lech
4. nov 2015

Ahojte, je normálne, keď mi zistila doktorka ureaplasma urealyticum a nezabrali mi ani najsilnejšie antibiotiká a potom ani druhé, čo som brala mesiac, že sa mi stav zhoršil a mám mať pauzu 3 mesiace a potom prísť na kontrolu ? Nesexujem kvôli tomu ale neviem čo robiť. :/ Stretli ste sa s týmto už ?

adriana89
4. nov 2015

Mne dali ATB na 1 den 2 tabl hned rano..ja plus moj priatel. Dali mi to v CAR

ddanaa
4. nov 2015

@adriana89 ja som brala klacid 3tt a kontrolne stery su stale pozitivne tak idem na doxyhexal 3 tyzdne:( uz ma z toho ide slak trafit:(

rakuskorakusko
9. apr 2017

Baby..pridavam sa do klubu...uz som mesiac na doxy...ale zatial iba minimalne zlepsenie...neskutocne depky mam...