Ahojte chcem sa len poradit antibiotika na zapl moc.ciest beriem uz 4 den citim trosku lepsie mala som dost tlaky ale to nutkanie stale mam myslite ze antibiotika su slabe beriem biseptol 2x denne
@sofia1410 kup si blokurimu alebo gulicky rowatonex. Rychlejsie bides fit. Ten rowatinex super zabera.
@sofia1410 blokurima celkom rýchlo zaberá. Tu stavu by som vynechala, na biseptol sa kyslé nesmie.
@michaela329 no skor to je dzus ten som si dala az dnes uplne som nato zabudla ze na tie lieky nemozem kyslé myslis ze mi to moze uškodiť vela som toho nepila
@sofia1410 neviem 🤷 Skus skupinu zdravotnici na mk.
Pri bispetole treba hlavne dodrzat pitny rezim v takom mnozstve, aby clovek vylucil dostatok (viac ako liter) mocu, vtedy nie je problem ani obcasne vypitie dzusu medzi davkami atb. Tam ide o vit C, ten zvysuje vylucovanie krystalikov v moci a to je neziaduce, to ale v pripade ze je prijem vit C nadmerny, takze urcite nepit cely den len dzus. Kazdopadne brusnicovy dzus akor ani nema vyznam pit.. kup si blokurimu alebo nejaku d-manozu. Ten pocit nutkania alebo aj rezania moze este par dni pretrvavat, urcite to neznamena, ze sj atb slabe, daj tomu este cas.
@sofia1410 beries vhodne atb
Za mňa je biseptol najlepší
@martinka13 Dakujem tak snad mi pomozu
je pravda. že je predsa len ešte skoro. Mňa sa zápaly veľmi často opakovali... už som nechcela ďalšie antibiotiká. Skúsila som liek Wobenzym a odvtedy mám vďaka bohu pokoj!
@sofia1410 nutkanie moze este trvat...ja som mala zapal moc.ciet min.mesiac. Brala som sice ine atb - cefzil ale take to nutkanie som mala este dlhsie. Predpokladam, ze pijes vela, tak aj to spobuje to nutkanie.