Ahojte baby. Prosím vás potrebujem poradiť lebo som už zúfalá. Vo februári mi našli cystu na vaječníku ktorá mi po pár mesiacoch praskla. Už dlhšiu dobu mám problémy s výtokom a bolesťami. Výtok mám silný vodnatý bieložltý.bez zápachu bez svrbenia alebo pálenia. Ovuláciu mám každý mesiac strašne bolestivú. Menštruácia mi chodí pravidelne. Mávam dosť často zápaly močových ciest. Tento týžden som bola u lekára. Robil mi len sono a povedal že mám zápal maternice. Dal mi silné tetracyklínové antibiotiká. Bolesti ustúpili ale ten výtok mám stále a veľmi ma to trápi. Dlho sa s tým už trápim. Mám si dať požiadať o nejaké špeciálne testy ? (Rakovina krčka maternice alebo niečo podobné ). Pýtala som sa lekára aj na možné pohlavné infekcie ale povedal že všetky všeobecné kultivácie a cytológia boli v zime tohto roku všetko v poriadku. Nie som si istá. Prosím poraďte mi čo mám robiť dalej 😔 ďakujem
Ano februar 2018. Dosť sa bojím o nejakú pohlavnú infekciu a či možem mať v buducnosti aj detičky :(
Mám ešte jednu otázku. Možem mať nejakú vírusovú infekciu? Keby áno ukázalo by sa to na tých kultiváciách či ? Kedže mi ani antibiotiká nezaberajú na ten výtok.
V lete som požiadala lekára nech mi spraví testy aj na ureaplazmy a mykoplazmy a bolo to negatívne. Tak ja už fakt neviem
Keby to bola ecoli tsk by som mala len zápaly moč ciest ale ja mám k tomu aj výtok a problémy s maternicou. Može to spolu súvisieť ? Pojdem tento tyždeň k lekárovi a požiadam o nejaké rozšírené vyšetrenie a testy. Len sa bojím :(
@9janka7 ahoj prosím ta co ti nakoniec pomohlo? Mám podobné problémy 😕
@katulienkaja ahoj. Na zápaly moc. Ciest mi pohol urowaxom. To sú pribiotika a odvtedy musím zaklopať som ešte nemala problémy so zápalom. Ale výtok mam stále.
@9janka7 a aké máš bolesti ? Kde presne? A ten zapal maternice ti videl cez sono?
@katulienkaja bolesti mam všade v podbrušku. Ano videl cez sono. Ale odvtedy som prešla k inému gynekológovi a zatiaľ je to fajn.
@9janka7 ja mám veľmi silne bolesti v krizovej časti chrbta a aj výtok ale cez sono mi povedala ze to nevyzerá na zápal no neviem už co to môže byť lebo mám pocit ze je to akoby bolest maternice hoci v podbrusku bolesti nemam ale vzadu je to neznesiteľné 😕
@9janka7 ahoj,prave beriem atb na zapal maternice.bolesti mam tiez,len ma zaujima ako to na utz videl? Mne povedala ze je tam tekutina charakteristicka pre zapal...akoze,hrozne to znie...😰
@9janka7 ak zvykneš mať často zápaly, tak odporúčam rozšírený výter. Stojí to cca 25-35 eur. U každého gynekológa to vyjde trochu inak. Určite je tam nejaká baktéria, ktorá tieto problémy spôsobuje. Dobrý gynekológ rieši príčinu a nie len hasí viditeľný problém. Držím palce, aby si sa z toho čím skôr dostala.