Antibiotiká a tehotenský test

1alusa1
29. okt 2014

Ahojte žienky. Pomaličky sa liečím z vírusového ochorenia "ruky,nohy,ústa", no mala som aj zapálené hrdlo takže už týždeň beriem antibiotiká 😒 . Mávam nepravidelný cyklus, 29 až 34 dní.. Dnes (29.10.) mám 41.dc a žiadne PMS. 1týžden pred mrchou ma zvykli pobolievať prsia, brucho aj kríže.. a raz dva som vybuchla, veď to poznáte 😀 no tento mesiac nič... akurat mám čírý výtok - už asi 2týždne.. Podla vás, žienky, môžem byť tehotná? Test som si ešte nerobila keďže beriem antibiotiká, či to nemôže ovplyvniť výsledok tehotenského testu? Som neskúsená, prosím poraďte mi. Ďakujem kočky 🙂 Po úplnom vyliečení určite pôjdem na gyndu.

katkasofi
29. okt 2014

@1alusa1 atb určite neovplyvnia test. Choroba a atb ti však môžu oddialiť ms. Výtok by mohol svedčiť o tehu. Kľudne skús test. Držím palce

alzbetka73
29. okt 2014

ahoj,nechcem ta strasit,ale kamaratka otehotnela pocas choroby kedy brala antibiotika aj ked brala antikoncepciu.podla mna cim skvor chod na vysetrenie...dufam ti to dobre dopadne 🙂

1alusa1
autor
29. okt 2014

@katkasofi a @alzbetka73 Baby ďakujem, zajtra si kúpim test aj keď neviem, či by bol pozitívny v príp. tehotenstva. ani neviem kedy sa nám to mohlo podariť , bábo zatial neplánujeme. Dúfam že mi čo najskôr zmiznú vyrážky od toho výrusu aby som mohla isť k dr.

1alusa1
autor
29. okt 2014

baby výtok sa mi zmenil. mám ho mliečnej farby a má konzistenciu krému... prepočítala som si veci a pohlavný styk som mala vtom období kedy mi to malo prísť. neviem to presne kedže mám nepravidelý cyklus.. Nemohli sme to neako posunuť?? s tym sexom .. čo si myslíte? 😅

1alusa1
autor
30. okt 2014
zuzuolej
12. dec 2014

atb by nemali vobec ovplyvnit test, ten meria ine hodnoty, teda laicky si myslim 😉
uzivas nejake probiotika ku nim? ja som vzdy nasadila actibax aj ked som bola tehotna

poohie
3. jan 2015

baby, mate skusenost s tym, ze by choroba "posahala" cyklus? aj choroba bez liekov? dakujem.
@katkasofi

@1alusa1 ako to dopadlo?

katkasofi
3. jan 2015

@poohie určite môže choroba oddialiť cyklus 😉

1alusa1
autor
3. jan 2015

No tehotna niesom, bola som u dr a pichli mi vyvolavacku.. tento mesiac ma to asi zas caka..

patrinkaaa
25. apr 2016

Ahoj viete mi niekto poradiť užívala som Cedrox antibiotiká pred antibiotikami som mala problem stým že pri umývaní zubov ma napínalo robila som si test skor som som začala užívať lieky test bol negatívny robila som si test dva dni dozadu test bol pozitívny je možné že antibiotiká pozmenia vysledok ? 🙂

marryrags
24. okt 2017

Dobrý deň chcem sa spýtať že ak mám antibiotiká 1000 kvôli hnisavej angíne môžem si urobiť tehotenský test? 😕