Antibiotiká a snažilkovanie. Ako postupovať?

matula0006
11. feb 2013

ahojte baby potrebujem poradit bola som pred 3 týždnami u ženskej robila mi prehliadku a povedala mi že mam všetko v poriadku a brala mi aj krv po 2 dnoch som jej volala o vysledok a kazala mi prist ešte raz lebo že tam mam niečo zvyšene ani mi nepovedala čo lebo to bola len sestrička že mi ešte raz zobere krv zobrala mi krv a mala som to tam ešte viac zvyšene tak mi dala antibiotika kedže sa snažime o babetko a meškaju mi 2dni bojim sa brat tie antibiotika lebo v pribalovam letačiku je pisane že nebrať počas tehotenstva a oznamit to lekarovi ale doktorka o tom vedela som jej vravela že chceme dieťatko....tehotensky test som si nerobila ale aj tak sa bojim že to bude skreslovat ak mam niejaky zapal a možu mi meškat aj kvoly tomu zapalu neviem teras či mam brať tie tabletky alebo nie ?=(

rainbow0508
11. feb 2013

Urob si test a ak ho mas pozitivny, oznam to doktorke a potom treba na gynekologiu a riesit to uz tam s doktorom...aspon ja by som to riesila takto.

miggi83
11. feb 2013

urob si test, a budes si na 1OO% ista, ja som brala brufen ako cukriky a nevedela som ze som tehu, lebo ma bolel priserne zub a bolo to v pohode, mala si teda dr. poprosit o usg na vylucenie tehu, ak mas zapal mozu ti meskat,

anika142
11. feb 2013

urob si tehotensky test a ak bude hoc len slabucka ciarka oznam to lekarke a potom sa s nou dohodni o inych liekoch alebo postupe.

lulu090
11. feb 2013

jednoznacne si urob najprv test. vzdy je lepsie sa najskor uistit, ako potom lutovat...

mrka2
11. feb 2013

no a z krvy,co ti brali, nebolo jasne,ci si tehotna? ci to ine testy ?? ked ti uz meskaju 2 dni,tak tehu test by ti uz mal ukazat,ci si tehu, ci nie... urob,ako ti baby radia 🙂

evickapooh
11. feb 2013

no neviem...co su to za atb? ja som brala 6 krat atb pocas tehu,3 balenia v prvom trimentri,nevedela ze som tehu...ja by som robila testik...nejaky s nizkou citlivostou- cca 10, ak ti neukaze nic tak pockj kym pridu kramy , hned sa preliec,a hor sa do toho dalej.....ja by som teraz prestala brat atb ked je tam napisane ze sa neodporucaju pocas tehu sice ja si myslim ze to je skoro na kazdom uvedene...ale predsa ich niektorych davaju lekari pocas tehu,lebo infakcia pre babo niekedy moze byt viac nebezpecna ako samotna atb liecba.

miss_stanya
11. feb 2013

Na zaciatku tehotenstva este babo neprijima ziviny od teba, vyvija sa samostatne. Tu plati "vsetko alebo nic". Keby to tak nebolo, polovica planety by mala nejaky handicap, kedze mnohe tehotenstva su neplanovane, necakane a teda "nestrazene"- ze zeny "ulietavaju" aj na mnohych zakazanych veciach. Kvoli zapalu by som atb rozhodne vybrala...