Chcem sa spytat 22.3som mala s manželom pohl styk naplno no bolo to den po skončeny menštruacie to by mali byt neplodne dni no tyžden na tom som ochorela a brala penicilin 750mg a 17.4 som mala dostat menštruaciu no neprišla. Može to byt z antibiotík? Dakujem
@hviezdicka111 Dakujem lebo dnes mi v lekárny povedala že antibiotika nemaju vplyv na MS j som to čítala no inde sa zas píše že to vplyv má. No práve že ja tehotna nechcem byt. Už dve deti mám.Brala som penicilin 750mg.
@mauythai no skus test a uvidis...uz aj samotna choroba na ms vplyv ma, viem podla seba....ale to mas tak, ze to moze, ale nemusi tak byt....takze pre istotu sprav test... 🙂 a drzim palce, nech to dopadne, ako si prajes 🙂
@hviezdicka111 Dakujem za tvoju ochotu a radu. Len dufam že pride. Uz je to 6dni. Tak uvidim.
@mauythai nemas zaco... 🙂
moze ale nemusi, sprav si test a budes si istejsia.Skor ako ant ma na menzes vplyv choroba.
No dnes mi konečne prišli sa tešim.
@mauythai moze, aj nemusi.. ale ak mas pravidelny cyklus a odsledovane kedy byva ovulka, dost nepravdepodobne, ze by to bolo tehu...aj ked nikdy nevies 😀 ked to najviac chces, sa nedari a ked nechces, tak ani nevies, ako a si tehu 🙂
ak este par dni nepride, vyskusaj tehu test a uvidis....a potom tak ci tak k dr...ak nie si tehu, tak ti pichne vyvolavacku a ms dojde....
viac sa tu poradit asi neda....