Antibakteriálny krém na hemeroidy

15. apr 2023

Ahojte, existuje nejaky krem, masticka, vodicka na hemeroidy, ktore je aj antibakterialne?

Dakujem!

janinah
15. apr 2023

Kvôli čomu také potrebujete?....dá sa priložiť gáza s Betadine

autor
15. apr 2023

@janinah kvoli nim mam v zenskej partii take bakterie, ktore tam nepatria. :(

autor
15. apr 2023

@janinah mozem sa umyvat vzadu s betadine mydlom?

simca06022011
15. apr 2023

Nemyslím ze je to kvôli "nim". Treba ti ich vyliečiť, po každej potrebe sa umyť, správne utierat. Samé ti to do ženských partii neprejde.
Prebehnúť to betadinom vieš, to neublíži.

janinah
15. apr 2023

Používaj vlhčený toal.papier,kopa žien má hemoroidy a nemá gyn.problém,to treba preliečiť.Betadine mydlo môže byť,ale nie je to dlhodobé riešenie.

autor
15. apr 2023

@simca06022011
@janinah Mne to prenesenie hovorila moja gynda. Pretoze inak sa tam dostat nevie ta bakteria, a stipe ma to hlavne okolo konecnika a po novom uz aj hradza pri vchode. :( neviem, aku masticku by som na h. mohla dat. Ja ich non stop mam vonku. Uz po kazdej velkej potrebe sa radsej osprchujem a pouzijem dettol, ale zacnem s betadinom. Ecistuje aj nejaky krem/gel, ktory upokoji? Doteraz som pouzivala avenoc, ale o nicom...

autor
15. apr 2023

@simca06022011
@janinah peoblemy nemam v zenskej partii okrem toho vonkajsieho stipania, len tie bakterie su tam pritomne...

simca06022011
15. apr 2023

Hemoroidy ak si nevieš pomôcť rieš s lekárom. Dávajú detralex, a kombinácia čipkov a krému napr proctoglyvenol, factu.. véd si otvor online lekárne a pozri si. Kúpele v dobovej kôre atď.
Žiadna dezinfekcia ti nepomôže kým to nevyliečiteľne, ak ti nebodaj mokvaju atď. A ak sú v kľude, nebolestive, pochybujem ze sú na vine.
Ale tak ak nepomôže konzervatívna liečba, odstraňujú sa.

trgypadl
15. apr 2023

Jasi osobne myslim, ze tym, ze si stale dezinfikujes miesta konecnika a perinea nicis prirodzenu bakterialnu floru co tam ma byt a preto Ta to stipe. Co sa tyka hemoroidov navstiv lekara a porad sa o moznostiach liecb a odstranenia,lebo takto budes len prekrývať problem, ale neodstranis. ho... Ak mas v kultivacie e coli ojedinele, a nemas hojny vytok, bolesti, svrbenie vobec by som to neliecila atb

simca06022011
15. apr 2023

A avenoc... zabudni na homeopatické veci ked máš takéto problémy... po riadnych liečivach sa pozri 🙂

marcellka32
15. apr 2023

Faktu

nikpa
15. apr 2023

Základ je umyť sa pod tečúcou vodou po stolici. Žiadne vlhčené ani vlhčeny wc papier, to len dráždi. Použila by som akékoľvek mydlo na ženskú hygienu. Zas pravidelnym dezinfikovanim si tam dole podľa mňa úplne zničis aj baktérie ktoré tam byť majú.