Ahojte je tu niekto s vysokym amh hormonom, nad 10,05? Vraj je to už ťažke PCO 😕 Otehotneli ste niektora s takym vysokym amh? Ďaujem moc za každu odpoveď.
ja mám 8,98. Gynekológ mi to vysvetlil asi takto. Vraj tento hormón sleduje v podstate zásobu vajíčok u ženy, vraj u mňa to nie je nič moc, snažíme sa o bábo viac ako 1,5 roka a stále sa nezadarilo, ale verím že to raz príde.
Ahojte a aka ma byt spravna hodnota ja ma 4.2
Toto som nasla na nete od jedneho gynekologa 😉
Vzhledem k opakujícím se dotazům na hodnoty AMH uvádím tabulku, která doufám pomůže všem pacientkám. Vždy je nutné u hodnot AMH vědět v jakých jednotkách je výsledek uveden
pmol/l ng/ml
Optimální 28,6 - 48,5 4,0 - 6,8
Dostatečné 15,7 - 28,6 2,2 - 4,0
Nízké 2,2 - 15,7 0,3 - 2,2
Velmi nízké 0,0 - 2,2 0,0 - 0,3
nejako mi to zle skopirovalo
tu je link:
http://www.neplodnost.org/forum/topic945-optima...
@maminka142
@ep8985
@hrmiona
@lindda
@nelly3
ahojte baby, prosim vas, mne dnes lekarka povedala,ze mam zvysenu hladinu tohto hormonu a ze mam teda PCO. Do teraz som ani netusila,ze by mi nieco mohlo byt, vsetky vysledky boli zatial v poriadku. Poslala ma na laparoskopiu +drilling vajecnikov. chcem sa ta len opytat, co sa dalej dialo u vas, ked vam zistili zvysenu hladinu toho hormonu....dakujem za kazdu info
ja mám 15,6, tiez sa na to prislo nahodou, ono totiz tento hormon sa zacal sledovat na Slovensku asi tak pred cca 4 rokmi, aj to len v jednom CARe, aspon tak mi to vysvetlovali, ked som tam bola
@tixx nakoľko mám PCOS tak nám v CAR odporúčili IVF ako najlacnejšiu a najefektívnejšiu voľbu. To sa mi moc nepáčilo, tak som začala chodiť ešte do inej poradne, tam nám odporúčili opäť CAR a výkon IUI. Medzi tým som si nechala urobiť laparku + driling a ešte ma poslali na endokrinológiu, podľa výsledkov však štítna žľaza za toto u mňa nemôže. Momentálne sa mi do CAR vôbec nechce, takže si užijeme leto s manželom, pôjdeme na dovolenku a uvidíme, kedy sa nám to bude chcieť opäť riešiť.
Ahojte. Vidim ze uz tu dlho nebola ziadna zienka. Chcem sa opytat: Dcerka (25r) nema 3mesiace menzes.min.tyzden bola u lekara a krv.testy ukazaly vysoke Amh (neviem ake su hodnoty- konzultovala to so sestrickou po telefone)ale cakaju este na dalsie krv.vysledky. Mate s tym niektora taketo skusenosti? Budem vdacna za kazdu odpoved
Caute ja mam 2.26 hodnotu.a ze je to o.k
@elka77 laparka je laparoskopia v skratke a drilling je asi nejaky zakrok.
ja mám 5 a snazim sa dopatrat odpovede, co s tym ☹