25 dni od styku test negativny ,, ms mešká už 3 tyždne ,, minuly týždeň som mala pocit, že som dostala ovuláciu ,, mala som hlien a nafuknute brucho aj prsia ako mavam pri ovu ,, myslite že predchadzajuci cyklus som mohla mať anovulačny čiže aj bez ms ,,? ;( teraz hádam príde ,, mate nwjake skusenosti
Ja mam to iste tento mesiac. Mam velmi dlhy cyklus ale vzdy chodil aj ked bol 45 dnovy. Teraz nic a uz je to okolo 60 dni. Doktor povedal, ze mam pockat este 2 tyzdne a prist. Nechcem iba vyvolavacku chcem ist aj na krvne testy pretoze niekde je urcite problem. Drzim palce aj tebe!
Ahoj toto je tazka otazka bez poznania podrobnosti o tvojom zdravotnom stave. Ja som mala problemy s cyklom od 17 rokov ale ja mam PCO a mala som cysty a nerovnovahu hormonov. Aj pri zdravej zene sa mozu objavit annovulacne cykly. Najspolahlivejsou metodou ako zistit viac o svojom tele a svojom cykle je meriat si bazalnu teplotu aby si videla ci ti stupne v cykle vnutorna teplota tj ci si ovulovala. Keby si mala taketo cykly castejsie treba poziadat lekara o vysetrenie hormonalneho profilu