Anovulačné cykly a spermiogram

macko1007
6. sep 2018

Baby 🙂 dr mi robila hormonálny profil v ktorom sa potvrdili anovulačne cykly,vraj pekne hladina rastie rastie ale ako náhle sa má vajíčko uvoľniť tak folikul nepraskne ..povedala že clostilbegyt mi dá až po spermiograme priateľa ...je tu nejaký iný lieky hocičo prírodné čo by mi dopomohlo k ovu ?inoflic ,femibiom mám ..

teressa30
6. sep 2018

ahoj, ja síce nemám anovulačné, stalo sa mi to len párkrát, ale užívam nosifol a zdá sa mi, že pomáha... ale je to asi podobné ako inofolic

lelluska
6. sep 2018

@macko1007 ahoj, fytosoju si skúšala? Je to prírodná náhrada clostylu..

macko1007
autor
6. sep 2018

@lelluska áno idem ju skúsiť

lajlus
6. sep 2018

Antikoncepcia

macko1007
autor
6. sep 2018

@lajlus antikoncepcia keď chcem dieťa?brala som ju 2roky a už nikdy viac

carmenuska
6. sep 2018

@macko1007 vitex jahnaci,kukni temu o bylinkarke anne kopacovej ,mam tam aj prispevky

romysisi
10. sep 2018

U mna sa to zacalo riesit, uz ked som mala 21, pretoze mi lekar zistil ze mam anovulacne cykly, presne ako u teba. Moj lekar mi chcel nasadit stimulacnu liecbu na hormonalnej baze Clostilbegit, ale ja som sa to bala brat, pretoze po nej zvyknu byt aj viacplodove tehotenstva + kopec vedlajsich neziaducich ucinkov. Potom som to niekolko rokov neriesila a naucila sa s tym akosi zit. Neskor som si ziadala, aby ma gynekolog poslal na liecenie do kupelov zameranych na zenske choroby. Robili muzovi aj spermiogram, to robia preto, ze je velke mnozstvo problemov s oplodnenim dnes aj na strane muzov. U nas vsetko bolo v poriadku a mna to velmi psychicky povzbudilo. Napokon som otehotnela hned po troch mesiacoch od nechraneneho styku vzdy, ked som chcela aj bez dalsej liecby (mam takto tri deti). Menzes mam stale nepravidelny, ale ovulaciu mam, to som zistila aj ovulacnymi testami, ktore dostat kupit v lekarni. Netreba sa tym zbytocne trapit, treba sa uvolnit a vnutorne sa nastavit na dietatko. Pride to aj same.