Píšem v mene mojej kamarátky. Po 2 týždňoch meškanie ms bola u gynekologičky, ktorá na 99% vylúčila tehotenstvo, a dala jej vyvolávačku. Vraj do 14tich dní má ms nastúpiť, ak nie, má prísť na kontrolu.Bude tomu už týždeň po injekcii a ms sa ešte nedostavila, ani pms príznaky nie sú. Viem ešte je v "termíne", len sa pýtam, čo môže toto sposobovat,že ani po vyvolávačke mrcha neprichádza?Máte skúsenosti??? Ďakujem.
@manamani1 - hm kludne to mohlo byt mimomaternicove v pociatocnom stadiu, alebo normalne v skorom stadiu, ako to, ze nespravila krv? Nech si kamoska spravi test a ak negativny, tak sa asi nevyhne dalsej vyvolavacke.
@anjelicek26 test bol vykonany a bol negativny po meskani ms(v case ocakavanej ms,alebo meskani test ukaze)!!!
@manamani1 - mam kamaratky, ktorym test ukazal az 2-3dni po meskani menstruacie slabu ciarku, preto...hlavne ked sa ovulacia posunula, moze kludne byt az par dni po vynechani pozitivny. Pokial mala predtym pravidelny cyklus, nie je dovod, aby takto meskala mrcha... ja by ten test zopakujem.
@anjelicek26 je 4ty mesiac bez HAK a cyklus bol taky vselijaky🙂))
@manamani1 - tak HAK dokaze narobit sarapatu, pokial ma anovulacne cykly, moze jej to vsetko poposuvat, ja som mavala 6 tyzdnovy cyklus, skoda reci. Hadam mrcha dorazi a ak nie, fakt musi po druhu vyvolavacku. Ono to niekedy aj rok, kym sa da telo po HAK do poriadku...predsalen je to riadny zasah do prirodzeneho cyklu zeny 😝
@anjelicek26 hej,toto je najpravdepodobnejsi pripad,ze vysadenie HAK, nie som doktorka,bola som len fakt zvedava,ci s tym ma niekto skusenosti?Povysadeni HAK si na kolko mesiacov otehotnela?
@manamani1 - pri malej napriek HAK xixi... a pri malom takmer rok... potrebovali sme clostyl, aby sa nastartovala ovulka 😖
@anjelicek26 tak si mala anovulacne cykly cely rok?
@manamani1 - to nie, ale uz od narodenia dcerky bez hak bol proste cyklus aspon tych 6 tyzdnov, no proste...telo neslapalo tak, ako by malo...ovulka sa pohybovala medzi 13-25.dnom, co je uplne sialene rozpätie a su mesiace, kedy ani nebola... takze... HAK uz do konca zivota neuvidim... v decembri mi daju na dva roky teliesko, dovtedy si davame pozor. Mimco planujeme az za tie dva rocky 🙂
@anjelicek26 planujes este dieta????? tych 6 tyzdnov je vela,ked normalny cyklus su 4 tyzdne??? 😕
@manamani1 - hej normalny cyklus je 25-34 dni aspon podla knih.. a jasne, ze chcem este jedno babo 🙂 Ked bude mat Max 4-5 rockov 🙂 Mame na to cas, priestor, volu, kopu lasky, tak preco nie 😉 Dve su malo 😎
@anjelicek26 fiha...klobuk dole🙂
@manamani1 nie je to sranda, mne gynekolog vravel, ze by to riesil hormonalnymi tabletkami nvm ci mal na mysi antikoncepciu ale asi nie existuju aj ine, raz som ich mala ale neuzivala som. jedna holka raz vravela, ze sa jej stalo, ze mala nejaky taky cyklus, ze nemala ani kramy, ani ovulaciu ani plodne dni, nvm ako sa to odborne nazyva
@manamani1 ale tehotenstvo vylucila, ze jej brala krv alebo podla ultrazvuku? lebo tam este nemusi byt vidno babo ak je kratko tehotna..ale nvm nech povedia skusenejsie 🙂