Ani menštruácia, ani pozitívny test

martuska90
31. dec 2015

Caute koceny...
Chcem sa vas spytat..
Dnes uz mi 7den meska menstruacia..
Test som mala negativny a aj to ze som tehu je malo pravdepodobne bo sexik sme mali ale bez "dokoncenia" 😅
V piatok den pred mrchou a rano v den mrchy som si dala tabletku na oddialenie ale to boli len 2 a v sobotu..no dnes je uz stvrtok a stale nic 😒
Bolesti nemam ziadne a doki ma dovolenku az do buduceho tyzdna...tak som z toho mierne na nervy..
Nestalo sa vam to uz???
Dakujeeeem za odpoved

katka708
31. dec 2015

tabletky na oddialenie som ešte nemala ale myslím si že u teba zafungovali práve tie. No ja keď som bola tehotná tak mi nevyšiel pozitívny test ani po týždňovom a ani po dvojtýždňovom meškaní. až o mesiac keď som šla k doktorovi a ešte pred návštevou som si spravila test, tak vyšiel pozitívne. Takže aj toto sa stáva.

karap
31. dec 2015

podla mna sa Ti ciklus rozhadzal tymi tabletkami na oddialenie......Su to hormony a niekto ich vyluci z tela rychlo,niekomu to trva dlhsie.......Nemyslim,ze si tehotna

bosoriak
31. dec 2015

@martuska90 Ake tabletky na oddialenie si si dala?

martuska90
autor
31. dec 2015

@martuska90
@katka708
@bosoriak dufam ze to budecz tych tabletiek (Norethisteron)
Bo kamoska ma strasi cystou...to duufam ze nie.bo po novom roku sme chceli planovat mimco..

bosoriak
31. dec 2015

@martuska90 No ked citam pribalovy letak, tak sa to ma brat 3 dni pred dnom menzesu a na 2. - 4. den od vysadenia by mala prist menstruacia. Ty si pisala, ze si zobrala den pred a v den menzesu a potom uz nie, takze nie celkom uplne podla pokynov pribaloveho 🙂 Takze moc ti nepomozem, ale podla mna si si len trochu prehadzala cyklus. Tehotna byt mozes, test moze ukazat az neskor. Ale ved ked planujete dieta, tak ziadny stres.
Cysty sa diagnostikuju trochu inak, nez len meskajucou menstruaciou, takze si nerob hlavu. Uplne ti staci pockat, kym sa lekar vrati z dovolenky, vyvolavacku mozes dostat aj potom a pripadne tehotenstvo sa tiez "neodstane".