ahojte baby,
citam si tak spravu od lekara a zrazu vidim ze anechogenna cysta. na internete sa nemozem dopatrat k definicii, viete mi povedat, co to je?
ahoj taky jsem to tak měla je to cysta plná tekutiny ..
lenkacar a ako ti ju odstranili? ja mam 3 take a vraj mi to budu nejako prepichovat...grrr...
mě jí odsály a vůbec to nebolelo ,v narkoze .. 😉
gerdus oni mohou i samy prasknout ,ale já to potřebovala kvůli IVF protože rostla a rostla ..jednou na levé straně a pak na druhé ,ale ta se potvora sama začla ztrácet ,ale už bych se toho nebála ,fakt je to bezbolestný zákrok..
leni, mne tiez rastie a rastie..teda rastu a rastu...lekar mi povedal, ze to urobia v CARe, vraj mi to pichnu, bude to akokeby pichnutie ihlou a potom tam musim pol hodinu zostat lezat...takze neviem, ci to bude v narkoze...
jaaa mam docela strach
mě to taky dělali v car ležela jsem asi hodinu ..to ses měla zeptat ,ty jo to bylo první na co se ptam jsem děsnej posera
já být tebou zavolam do car jak se to u vás dělá a budeš klidnější..
ma este niekto nejake skusenosti?
Prosím vás ak mi zistili na mamograf prsníka cistoidna lezia asi 5 MM je to aký typ nádor alebo cisty
logicky by to mal byt utvar, ktory ma struktura, ktora neodraza ultrazvukove luce
u cyst je anechogenny obsah zvacsa tekutina
to su ale informacie bez zaruky (velmi davne info zo skoly co som niekde vyhrabala)