Análny sex v šestonedelí

misulkasikulka
14. jan 2024

je reálne mať aspoň analny sex? Som 3 týždne po pôrode

minenkak
14. jan 2024

@misulkasikulka nemôžeš vydržať ty,či muž

sweet20
14. jan 2024

@minenkak chcela som to napisat, ale potom som zmazala, ze koho to bol napad

minenkak
14. jan 2024

@sweet20 ja toto už fakt nechápem

anjelicek26
14. jan 2024

Tak mozes samozrejme, ale tiez sa pytam sama seba, koho toto napadne vo faze hojenia... to, ze zvonku sa citis skvele neznamena, ze vsetko je uz vnutri v poriadku... maternica sa stahuje, hoji sa v nej obrovska rana, organy sa posuvaju nazad na miesto, o krizovej oblasti, ktora sa stahuje nazad ani nehovorim... daj svojmu telu cas, ked to chlap nevydrzi, tak ma ruky snad zdrave, alebo oralny sex... ale uprimne palicou by som muza hnala, keby prijde s takym napadom v tak citlivom obdobi pre zenu, neprespate noci, babo prisate na prse pocitovo 24/7, co sa tyka fyzicky ako keby ta presiel valec a on ze analny sex... asi starnem uz veru...

viestta
14. jan 2024

Coby nie, aj klasicky, ked sa na to citis. Nikto ti to zakazat nemoze

milanemila
14. jan 2024

@misulkasikulka akoze ak si nebola nejak extremne zasivana, ze by sa mohlo nieco stat s ranou, tak zo zdravotneho hladiska to problem nie je. Klasicky sex sa neodporuca, kvoli zvysenej moznosti infekcie.
My sme mali tiez sex skor ako po 6 tyzdnoch (kedze som tak dlho nekrvacala), mala som ale sekciu a pre istotu som si spravila vyplach rosalginom potom.
Zeny no tak ja neviem co je na otazke autorky take nepochopitelne. Ked chce mat zena po porode sex, automaticky to znamena, ze ju tlaci do toho muz? Ja som s muzom 10 rokov a teda po porode tie 4 tyzdne boli pre mna narocne, ved je normalne ze aj zena ma chut na sex s clovekom, kt lubi. Ja som mala po prvom aj druhom porode normalne chut na sex ako predtym 🤷🏼‍♀️

tamta
14. jan 2024

Tak pokiaľ nie si roztrhana na franforce ako som bola ja... 😃 Sa ti cudujem, ze mas vôbec chuť 😃😃😃

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelia89
14. jan 2024

@milanemila nie je nic na tom ze ma chut na sex, ale to 6-nedelie je 6-nedelie kvoli hojeniu, setreniu atď. Ja neviem ale nie sme zvierata,par tyzdnov bez sexu je podla mna v pohode,da sa to vydržať predsa… Absolutne si to nedokazem predstavit, a neviem teda ci si mala aj prirodzeny porod alebo len cisarske ale teda ja som 3 tyzdne po porode rozhodne nemohla mat sex, ani 6 a ani 9….

janobrza
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milanemila
14. jan 2024

@amelia89 mala som 2 sekcie (jednu akutnu a druhu pre nepokracujuci porod) a naozaj je to individualne, to ze si to ty nevies predstavit, neznamena ze to tak maju vsetci. Aj to hojenie 6 tyzdnov, kazde telo je ine 🤷🏼‍♀️ jedna kamoska sa 2 tyzdne po porode ani posadit nevedela, druha po 2 dnoch ani nevedela, ze rodila. Mat chut na sex neznamena, ze clovek je zviera. Ty si nemala 9 tyzdnov po porode chut na sex, ved ok, hlavne je aby sa partneri dohodli a aby muz respektoval zenu a jej stav po porode. Ja ta tiez nejdem teraz nazyvat frigidnou, ako ty nazyvas ludi kt na sex chut maju zvieratami 🙈

viestta
14. jan 2024

@milanemila tu nejde o chut, ale o fyziologicke procesy, ktore po porode prebiehaju. Ale nikto jej to zakazat nemoze...

3petka
14. jan 2024

Ja neviem to tu je už tak veľa zien čo si nevie vážiť samu seba.

milanemila
14. jan 2024

@viestta ved to je jasne, ale ked sa na to pyta, tak zrejme nema za sebou nejaky drasticky komplikovany porod a nie je pozasivana od predu az do zadu 🤷🏼‍♀️ zas neberme tych 6 tyzdnov ako nejaku mantru. Ja verim, ze ked sa zena neciti este v poriadku, tak sa do sexu hrnut nebude. Ja som mala prvu akutnu sekciu 10 dni po termine, kedy som dostala vysoke horucky a malej zacali klesat ozvy, bola som aj po vyvolavani otvorena na 1,5cm ledva, pri druhom porode po celom dni kontrakcii na 4cm, ani raz som nekrvacala 6 tyzdnov, citila som sa relativne rychlo fyzicky ok (hlavne po druhom porode).

domka222
14. jan 2024

Waaaw,ja som sa po troch týždňoch bez bolesti ešte ani nevy💩,nie to mať anál 😀

viestta
14. jan 2024

@milanemila nie sestonedelie nie je mantra, ja to subor fyziologickych procesov, ktore v tele prebiehaju. Preco aj primitivne narody bez medicinskych vedomosti tento pojem poznaju a aj dodrziavaju sexualny "post"? Nemaju vedomosti, maju tradiciu vytvorenu na ampirii.
Ked niekto nema ani potuchy o tom co sa s jeho telom pocas sestonedelia deje, tak tam je zbytocne cokolvek pisat aj v pripade, ze sa zena citi po porode uplne luxusne a posledne (alebo jedine?) co jej k stastiu chyba je sex.

milanemila
14. jan 2024

@viestta ok ja s tebou hadat nebudem, mna cudzi sexualny zivot nezaujima a so svojim sme s manzelom spokojni :D ano vacsinou ocistky trvaju 6 tyzdnov, podla toho sa to “traduje”, niekto krvaca dlhsie, niekto kratsie. Na vyske som sice biologiu pochopitelne nemala, ale na gympli som pozor davala, takze viem co sa deje so zenskym telom 🙈

zuzuliennka1
14. jan 2024

@milanemila nejde len o vonkajsie prejavy (ocistky), ale hoji sa cele vnutro, ponatahovane a poposuvane organy, rebra, maternica, zaludok, mocovy mechur, oslabene svalstvo,…🤦🏼‍♀️ a 6 tyzdnov zas nie je neviemako dlho.
9m sa vyvija dieta, posledne mesiace sa tam uz tlaci, hormony na maximum vybicovane, a niekto nevie vydrzat necele dva mesiace - 6 tyzdnov a dopriat organizmu zotavenie🙄

jarnajar
14. jan 2024

@milanemila len chcem podotknúť, že práve po sekcii sa odporuca dlhšia abstinencia, lebo bola maternica rozrezana. Nejde len o stav vagíny.

milanemila
14. jan 2024

@jarnajar ok, posles mi pls, ze kto to kde odporuca, lebo mne gynekolog ani po jednej sekcii nic take nepovedal.

amelia89
14. jan 2024

@milanemila nepisala som o chuti na sex, pisala som o vydrzani/nevydrzani- nemusime sa riadit pudmi,vieme sa ovladat. Kludne ma nazyvaj frigidnou, ak to je to jedine co ta napadne ked zena po porode a siti nema 9 tyzdnov sex, chyba bude asi niekde inde to nevadi. 🙂

jarnajar
14. jan 2024

@milanemila mne môj po oboch, objednal ma dokonca až po 7-8 t

milanemila
14. jan 2024

Zeny je mi z vas trosku smiesne fakt 🙈 ved vy sex nemajte aj pol roka po porode kludne 🙂 ja som sa citila dobre a nemala som ziadne tazkosti ani som sa nepytala na vas nazor :D Ale autorka temy sa urcite tesi, ako ste jej dobre poradili 👍🏼

milanemila
14. jan 2024

@jarnajar vidis mna po 6 🤷🏼‍♀️ a riesili sme aj moznosti antikoncepcie aj som ho informovala, ze sex sme uz mali, kedze sa ma pytal ci mam nejake tazkosti/bolesti atd.

viestta
14. jan 2024

@milanemila poradila som jej hned na zaciatku. Zakazovat jej to nikto nezakazoval. Ani do toho kedy si si zatrtkala ty nas nic nie je. Kazda sme sa rozhodli sama, ako sme my uznali za vhodne. Tak isto aj ty si sa rozhodla a aj autorka sa moze rozhodnut ako ona uzna za vhodne. Rad dostala dost, aj teorie. Sex je sice dolezita sucast zivota, to nepopieram, ale nie je ani najdolezitejsia a ani nie je jeho zmyslom. Aspon u mna.

nevenka
14. jan 2024

@anjelicek26 nestarnes, toto by ma ani ako 20 rocnu nenapadlo, a mam 2x tolko...zdravy rozum. Mna priserne nafukovalo, prehanalo, cele brucho ma bolelo, do toho ocistky, zo mna tieklo zakazdym snad celych 6 tyzdnov...uff...

nevenka
14. jan 2024

@tamta ja som rodila 4x, iba prvy raz par stehov, potom uz nic, ale auuu, eee...

zuzuliennka1
14. jan 2024

@milanemila ty si sa citila dobre, lebo si rodila sekciou😁 ale nevieme ako rodila autorka a asi prirodzene - a teda vsetko sa to musi proste zahojit. Pretlacila velke dieta miniaturnym otvorom. Mohla sa sice nepotrhat a citit sa dobre, ale tie fyziologicke procesy proste prebehli, inak by neporodila. Tie organy a svaly sa ponatahovali, proste prebehol porod. Tak snad pre vlastne dobro trochu vydrzi.
Ano mna po sekcii dole tiez nic nebolelo (ved samozrejme) a bez bolesti a problemov by to urcite islo aj skor, ale popravde som ani nemala chut. A 3 tyzdne po porode je este fakt nic. Aspon mesiac by vydrzat mohla (mohol)

feeewa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1ryba
15. jan 2024

Povedz pasákovi, že ešte robiť nemôžeš. Doktor zakázal. Prípadne si vypýtaj potvrdenie. Mne napadlo jedine toto, lebo zdravá a priemerne inteligentná žena použije mozog namiesto pohlavných orgánov či análneho otvoru.