Ahojte. Idem si po radu, máte prosím Vás niekto skúsenosti s análnom fistulou? Už dva razy som bola v jeden mesiac operovaná, žiaľ ani nie po mesiaci a zas sa mi vrátila. Prvýkrát som bola v celkovej narkoze, vyše hodiny ma lekár operoval, odstránil niekoľko “vetvičiek” týždeň po zákroku sa mi to vserko zapálilo a už len ma prispal a “vyškriabal” špeciálnou lyžicou až do zdravého tkaniva. Chodila som každý týždeň niekoľkokrát na kontroly no a pomaly to bude mesiac po druhom zákroku a mne z rany zas vyteká hnis, čo už nemal, šla mi z rany len krv, v konečníku ma svrbí a ja už neviem ako ďalej. Ďakujem za rady.
Ja som mala vezikovaginálnu fistulu po zlom zašití popôrodných poranení. 1x sa operácia nepodarila, bolo to psychicky náročné, ale na ten just som šla k tomu istému lekárovi nech si to opraví, seriózne som na ňom videla ako ho to sralo, keď mi oznamoval, že je to späť, tak mal slzy v očiach on aj ja. Na 2x to všetko pozašíval trojmo. Odvtedy drží
@mirimiriam ahoj poslala som súkromnu spravu
@mirimiriam fuuu znie to velmi neprijemne... skusenost nemam ale odporucam ak budes musiet zakrok podstupit znovu nech ti ho uz robi niekto iny. Aj vysetrit by som sa dala aj k inemu lekarovi pokial mas moznost