Ahojte,som tu nová chceme s manželom skúsiť akupunktúru v altemede v PO na otehotnenie akosi sa nám nedarí má niekto s nimi skúsenosť a pozná niekto liečiteľa Hrnčiarika z LM.Dakujem
Ja si myslim ze vacsinou je na vine psychika. Tu akupunktura nepomoze :(
A na vyšetreniach ste už boli, či je všetko v poriadku?
@katka09033 my sme tiez chodili na akupunkturu a prd to pomohlo...doteraz nemame dieta...dajte si urobit vysetrenia ci ste obaja ok
Mne doteraz tvrdili ze som ok,muz ma zhorseny spg,ale vraj ziadna katastrofa....boli sme 2x na umelom a nic...teraz mi robili testy repro.imunologie a hematologie a oba mam pozitivne....cize nakoniec mozno bude chyba vo mne....imuno mi vyslo katastrofalne,hemato trosku nad normu....preliecia ma a uvidime ci pomoze
@lienka737 no vies, to je velmi individualne. Treba nato fobrrho terapeuta. Moze to byt podvedome a hlbsie, moze tam byt odmieyanie dietata. Esteze raz podvedome. Vedome tam moze byt deklarovana tuzba. Ale malokto je ochotny ist touto cestou, je to bolestive urcite. Akcta to zaujima precitaj si od Zdenky Jordankovej Dieta ako tvoja sanca.
Dakujem Vam pekne,my sme uz absolvovali 2x ivf + 2x vklad a nic tak sme chceli skusit alternativnu medicinu ked nam lekari tvrdia ze sme obaja ok. Imuno,geneticke testy aj hematologia ok. Boli sme u MUDr. Toporcerovej a nikdy viac.
@katka09033 ..podla mna komplet vyhodene peniaze. nic sa na vasom stave nezmeni. chodte radsej cestou sportu, otuzovania a doma robenych stiav aka - dostatok vitaminov a mineralov 🙂 urcite vacsia sanca na pozitivnu zmenu ako to prve.