Dobrý deň,
prosím o radu, mam zistenú ureaplazmu a kvasinky, doktorka dala ATB a vaginálne tablety, existuje nejaká alternatíva? Nedávno som brala ATB na zápal močových ciest, teraz zase toto, nechcem zaťažovať organizmus tým hnusom..
Na ureu urcite atb, ani nespekuluj nad neuzivanim, je to celkom pliaga a este dobre, ze ti ju zistili, kopec lekarov toto vobec neriesi.. Douzivat, preliecit sa musi aj partner!!! A ptm na kontrolny ster... Inak ten zapal mocovych mohol byt aj z tej urey, drzim palce a skore uzdravenie
@tinuska44 ahoj. ATB vyber, dober cele, aby si zapal mocovych ciest zlikvidovala. Napis mi vek do spravy. Dalej ti poradim v sprave. Posielam ti zatial foto kvapiek, ktore si zajtra kup a uzivaj 2,3 kvapky na lizicku a zapi cistou vodou. Upozornujem, chut maju brutalne hnusnu, akoby si jedla zeleznicne podvaly 😂😂😂
@ladybug138 znicenie kvasiniek je niekolko mesacna zalezitost. Zial. Dlha cesta k uzdraveniu. Ale zalezi od rozsahu, ako dlho ich uz mas. 5 az 9 mesacna zalezitost.
Ureaplazmu treba liecit atb a aj partner. Mne gynekolog na nu prisiel, ked sa dlho nedarilo otehotniet. Urcite liecit, nech nie su problemy do buducna. A na kvasinky je naozaj vyborny oreganovy esencialny olej, ako radia vyssie. Nam sa osvedcila znacka doterra, ja som ich nemala, ale manzel v traviacom trakte. A upravit stravu. Pri atb si nasad probiotika
@ladybug138 ATB dala doktorka aj priateľovi, a keď to dobereme, tak mám prísť na kontrolný ster
@tinuska44 aké ste mali prejavy? ak sa smiem spýtať.. ďakujem
@katuska810 napr. bolesť pri sexe,výtoky, pálenie pri močení, najprv som mala ten zápal moč.mechúra a následne nato my boli zistené ureaplazma a kvasinky
@tinuska44 Ďakujem. Užívate niečo? pomohlo niečo?? ja som mala presne to isté- Candida, Ureaplasma.. :/ lieky mozno nieco pomohli,plus alternatívna medicína, ale prejavy mám stále,len Candida bola už negatívna.. ale prejavy stále rovnaké, ba i horšie..
@tinuska44
@katuska810 kočky poprosím vás ka som dobráka aj manžel doxyhexal 2o dni ,Počas liečby žiaden sex , potom hej a bola dom po troch týždňoch na kontrolné stery a uteoplazmy a mykoplazmy sú negatívne . Ale ja mám problém zase pálenie , bolesť pri sexe , aj výtok a mám pocit že problém sú kvasinky . Čo Vám pomohlo ? Ako ste dá z toho dostali 😏😏😏? Ďakujem za radu moc😉
@tinuska44
Ja tiez.
Najprv zapal moc.mechura,palenie tam dole...svrbenie nebolo...len divny pocit pod bruskom...a nato mi doktor zistil ureoplazmu.som z toho mimo a velmi nervozna.
Pretoze 6 r som nemala sex a nemala nikoho..
A teraz po case som sa nejako dala z ex..rozisla sa s nim..a nasla noveho..len teraz Neviem od ktoreho tu pligu mam ja.
som z toho na nervy a neskutocne nervozna sama na seba
Dievcata to ste boli aj PN a ako dlho?
Neni. Toto musis ant, a navyse bacha, das si liek. Hned sa najedz. A liecit s musi aj partner