Skúšali ste? 😃 Ja už sa dlho neviem zbaviť infekcie, skusala som všetko mozne, samozrejme som bola aj u gynekológa, bohužiaľ všetko mi pomôže len na chvíľu a potom sa to vráti. Tento tip som na našla na internete a celkom mi to davalo zmysel, predsa alkohol pomôže aj na hrdlo... Bolo však odporučené len "polievat" zvonku alebo urobiť sedací kúpeľ tak som skúsila a hneď to uľavilo od palenia, úplný zázrak, aj keď na začiatku to bolo celkom nepríjemné 👍 myslíte že by sa tým dal urobiť aj výplach vagíny alebo je to nevhodné? Či pomáha to aj takto zvonku?
Alebo poznáte niečo iné čo vám pomohlo?
Jezkove oci, liat si TAM spiritus!!! Na to by ma nikto nenahovoril
Si ty normalna???
😂.....robis si srandu ze Alpu?
Podla mna tu dnes nejaky idiot robi zo zien uplne hlupane uverejnovanim takychto vymyslenych bludov a bude to uverejnovat na zltomsloniku s tym ake su zeny drble.
Lactofeel gel. Volnopredajne, da sa zohnat ah v niektorych drogeriach. Vybrat cele balenie a potom obcas preventivne som si dala hlavne v obdobi po menzese. To jedine mne pomohlo.
🤷tvoja fufuňa,rob ako myslis🤣🫣
Skor hladaj pricinu, preliec partnera, test na chlamydie, strava sladkosti obmedzit, spodne pradlo bavnene, probiotika vymen dr atd. Niekto sa nudi, napise pipkovinu na internet a ty na sebe doma robis hokusy pokusy..
Najlepši je benzínalkohol.
Neblbni ja som sa raz pomylila sprchac a sampon a dala si tsm mentolivy H&Shou.. Bolo to velmi neprijemne a sprcha sa znacne predlzila. A citila som to cely den.
Vnútri je sliznica takže určite nie. Uff, to by bola bolesť 😂.
Skús si kúpiť výplach (rosalgin, multi-gyn, femtime od dr.max)....za mňa tak isto lactofeel je top vybrať celé balenie potom preventívne ešte dávať 2krát do týždňa aspoň mesiac.
Tiez som na to pozerala jak vyorana, ale vraj to pomáha, čítajte aj komentáre 😃
Ale ja už som zufala naozaj, ťahá sa to mesiace. Styk nemám takže nakaziť som sa nemohla
Tak sa nepytaj, nalej si tam alpu, potom zalej octom a ked nepomoze, tak savo to isti. Good luck
@tamitamitami tieto veci som skúšala, všetko pomôže tak na 3 dní a potom sa to vráti...
Na taketo opakujuce sa problemy lokalna liecba nepomoze a uz vobec nie taketo hokus-pokusy. Nech ta gynekolog poriadne otestuje ( ako tu uz niekto spominal - chlamydie, mykoplazmy, ureaplazmy....), a ak nic nenajde, tak riesit imunitu.
Pozri vymyslas chobotiny... chapem, ze si uz asi zufala a je to neprijemne... ak nepomaha standardna liecba, treba sa zamysliet, ci nemas prekysleny, presladeny organizmus, ci nemas neznasanlivost mliecnych vyrobkov ci lepku, pretoze sa ti to premieta do nie prave uzasnej mikroflory tam dole a nevie ta to chranit. Takze nie alpa, ale dieta... lepok je brutal, ale eliminuj trochu co sa da - za to cukor vyluc uplne aspon na mesiac a mlieko tiez a uvidis... mlieko ak - tak davaj rastlinne, cukor fakt ziaden a daj potom vediet. U mna bezcukrova dieta robi neskutocne veci, davam ten mesiac raz rocne ako detox... Pridaj vitamin D na imunitu...
Dozaduj sa riadneho vyšetrenia u doktora nepomáha tak nepomáha povedz pravdu a určite sa nelieč somarinami. Este by som možno skúsila anoinove vlozky za to nič nedáš ale ak nepomôže smer doktor.
@ivka21 u doktora som každých pár týždňov, (mám tam daaku baktériu) aj budúci týždeň mám kontrolné stery ale už teraz viem že vyjdú pozitívne. Viem že skusam blbosti, ale ked už ani atb nepomohli tak sa necudujte... Kamoska pár rokov späť tiez niečo podobné skúšala, nie alpu, ale vodku alebo niečo podobné... bolesť hrozná ale pomohlo, aj keď ona nemala dlhodobý problém ako ja.
Nerob to. Občas sú tieto intímne veci na dlhú cestu, ale vo vagíne máš mikrokozmos a je viac ako pravdepodobné, že sa ti stav zhorší.
Viem, že to musí byť neskutočne nepríjemné, ale hľadaj príčinu cez doktora.
Vieš, čo ti presne je?
Skús čajovníkový olej (tak 2 kvapky a nie polievať)
Dezacin ten je tiež super - ja som ho mala ale na predpis ako výplach.
Skús Betadine čapíky
Dúfam, že s tými ATB si užívala aj probio.
Preboha ziveho uz som videla a pocula a citala asi vsetko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benzin si tam nabuduce nalej 🤣🤣🤣🤣☝️
Boze ja som si tam raz dala oreganovy olej, ale len zvonku, vsak dovre na mykozy, lenze...to bol taky koncentrat, az strach a namiesala som to, nariedila, lenze som to nala dat do oleja a tak, nie do vody. Aj po pomiesani mi to ostalo plavat na vrchu a drb ho tam a som myslela, ze ma vystreli na mesiac. Odvtedy ziadne tea tree oleje, oreganove, a v ziadnom pripade Alpu...
Jedine, co som robila, ze ked ma bolelo hrdlo, tak som dala kus Alpy, sol a vodu a kloktala s tym a pomohlo. Boli sme u svokrovcov na chalupe a nic tam ine nebolo. Doma si to robim so slivovicou. Ale nie rovno z flasky 🤭.
@thereisabear a to Vas nestipe? Aspon to riedite nejak? Lebo ja som dala nariedeny orrganovy olej a slak ma siel trafit, vystipane som to mala. A vonkoncom nechapem nakvapkat to na tampon, ved to musi take silne vsetko vyzrat, aj sliznicu...🤔.
A je to teda bakteriálna infekcia, brala som aj ATB, ale nič...