Alergológ a imunológ pre dospelých v Košiciach

danielkadandy
11. jan 2018

Vedeli by ste mi poradit nejaku dobru odbornicku v Kosiciach s ktorou ste spokojne? Vdaka

pininka
11. jan 2018

Mudr. Staškova na furci, je super, ale dost sa caka, asi preto ze je dobra

danielkadandy
autor
26. jan 2018

mne jedna znama odporucila Safcakovu Danielu, vraj je sikovna a robi aj krizene alergie.Ale citala som hodnotenia od pacientov,tak nic moc..sama kritika..vraj sa dlho caka, neda sa dovolat tam, ze vraj nevenuje vela casu pacientovi a viac sa stara o svoj zovnajsok a pod. Neviem sa teda rozhodnut.Vy s nou mate ake skúsenosti?nepoznate ju?

picur22
26. jan 2018

Vitanov Lubco v novej nemocnici na prvom poschodí.... Veľmi milý ochotný a hlavne odborník.... Chodím k nemu roky a som maximálne spokojna...

danielkadandy
autor
5. feb 2018

Prosim vas aky lekar vysetruje vlastne alergie na potraviny? Mam uz vymenny listok od obvodneho.Volala som Ciderovi ..on je alergoimunolog a sestricka mi povedala ze oni nerobia testy na potraviny:/ ???

ivkamatko24
18. okt 2019

@danielkadandy ahoj, viem ze je to uz stara tema ale chcem sa opytat ku komu si nakoniec sla? ja potrebujem tiez vysetrit alergie na potraviny... dakujem

tinusqua2015
9. aug 2020

Chcela by som poradiť dobreho alergologa. Ďakujem za kazdu radu.

mata1278
26. aug 2021

@picur22 dobrý deň čítala som ze chodíte na imuno k Lubcovi čaká sa na termín u neho dlho v živote som nechodila na imuno ale trápia ma opakovane zápaly moc ciest