Ahojte,
planujem otehotniet a mam rozne alergie - nikel, kobalt, plesne a minule som sa vyhadzala zo slnka. Tie co ste alergicke, mate s tym nejake problemy a boli ste si dat pred planovanym tehotenstvom dat spravit nejake vysetrenia? Alebo vseobecne nejake vysetrenia pred otehotnenim?
Aj ja mam alergiu tak ako mami.sk a tiez som neabsolvovala ziadne vysetrenia,ani sa ma nepytala gyn.ci mam na nieco alergiu.Ked som sa rozhodla ze sa ideme snazit o dietatko vysadila som vsetky lieky.
aj ja som alergička a astmatička a jediné čo mi alergologička povedala, že v nastavenej liečbe budem pokračovať i naďalej, vraj to nevadí... len injekcie sme prestali dávať inak všetko ostáva tak ako do teraz... potom sa vrátime k injekciám.... au
Inak Jane avoj.... 😀
he he cau moni my sa tu taktrochu nahaname.
no asi hej... 😀
som sa tjoska nudila, tak som kuk a že napíšem a potom, že jeej veď Jane....
ahoj, ja som silny alergik / hlavne pel, plesne, roztoce, perie.../ ale pred tehu som na ziadne vysetrenia nesla 😲
akurat ked som otehotnela tak som vysadila antihistaminika a sla sa poradit s alergologickou aka liecba dalej ale dozvedela som sa akurat ze ziadna 😉
dostala som akurat sprej na dychanie keby bolo najhorsie a keby sa mi zle dychalo pri porode 😉
a v tehu sa mi alergia velmi zmiernila a aj teraz sa drzim 😉 takze som tie spreje vobec nemusela pouzit 😉