Alchemilka na bolestivé menštruácie

lucia851
6. sep 2021

Ahojte pijete niekto alchemilku na silnú a bolestivé menštruáciu? Pomáha vám to?

marianna_peskova
6. sep 2021

Ja som ju pila primárne kvôli úprave cyklu, ale áno, menštruáciu som mala menej bolestivú.

lucia851
autor
6. sep 2021

@marianna_peskova je lepšie piť čaj alebo tabletky?

werony_n
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
werony_n
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1sally12
6. sep 2021

Mne nepomohla.

terkaaa248
6. sep 2021

@lucia851 mne tiez pomohla, hlavne na upravenie cyklu… s bolestami zas nie, dokonca mam pocit ze ich mam este horsie

ailiba
6. sep 2021

@lucia851 pomáha uvoľňovať kŕče počas MS... Ale keď máš silnú ms, tak ju pi až po ovulacii, inak pomáha k nárastu sliznice a môžeš ešte viac krvácať. Takže na silné krvácanie nepomôže, ale na kŕče zaberá. Overený mam čaj.

lucia851
autor
6. sep 2021

@ailiba kedy ho mam piť? Ja potrebujem kvôli bolestiam aby mi pomohla.,

sisabe
6. sep 2021

@lucia851 ja som používala pre bolestivu a silnú menštruáciu a lepšie mi urobili a upravili Gynex kvapky a sú na prírodnej báze. Skúsila by som aj tie ak alchemilka nepomôže.

ailiba
7. sep 2021

@lucia851 počas MS, kľudne keď začnú bolesti... Alebo keď začne ms, tak 2x denne až do skončenia ms. Max. Však 2x denne. Mne vždy čajík uvoľnil kŕče. Ale súhlasím aj s Gynexom, ten celkovo harmonizuje cyklus. Ale nezaberá okamžite, nie je to liek, ale bylinkový preparát. Berie sa 21 dní a 7 dni pauza, bez ohľadu na MS....a tak ďalej, až do vybratí fľaštičky.

lucia851
autor
7. sep 2021

@ailiba ďakujem

marianna_peskova
7. sep 2021

@lucia851 Mne ten čaj veľmi chutil, takže ho uprednostňujem.

akinom0077
9. sep 2021

@lucia851 ano skusala som pit alchemilku na odporucanie gynekologicky no nepomohla mi absolutne