Ahojte! 1.jula som bola na kyrete kvôli missed abortion. Potom 3.augusta som dostala menzes ale slabý a mala som ho iba pár hodín. Ako ste to mali vy? Neviem ci mam počkať ešte ci ze aké budem mat tento mesiac alebo ísť ku gynekológovi. Pili ste alchemilku na úpravu cyklu? Ďakujem za rady
mala som diagnosticky kyret, 1 den na skapanie bolesti vracanie potom uz ok
Ahoj. Ja som mala vo februári kyret po MA a odvtedy mám slaby menzes. Krátko a slabo 😊
@asia83 ja som predtým mávala taky akurát a vlastne na 5 týždeň po zákroku som mala možno 2-3 hodinky a slabé. A to ma tri dni predtým tak strašne bolelo podbruško. A napriek tomu som mala len pár hodín menzes
@florianabotosova ja som mala slabší a zostalo to tak cca rok. Ale nesťažujem sa, predtým som mala endometriózu a pri menzese som omdlievala/ vracala od bolesti. A po niečo vyše roku som otehotnela.
Ja som mala práveže silnejší po kyrete.. hlavne ten prvý a boli v ňom ešte stále také veľké kúsky krvi.. ten druhý som už mala úplne normálny, tak som vedela že hneď na ďalší mesiac sa môžeme začať snažiť
Ja som mala silnejší ako bežne a trval až 9 dní, ďalšie cykly už boli ako bežné ...a prišiel presne po mesiaci od kyretu
@florianabotosova Ako bežne mávam. Dostala som ho presne 6 týždňov po zákroku.