Platili ste niektorá nejaký ročný poplatok na gynekológií? ak áno, koľko platíte?
10€
60€ rocny poplatok plus 60€ v tehotenstve
Ziadny
neplatím a nikdy som ani neplatila
100 eur a v prípade tehotenstva 315 eur. Zatiaľ som tam vždy prišla až po pozitívnom tehotenskom teste, zaplatila som teda 2x 315 eur a potom by som chcela zmeniť gynekológa. Je to fakt veľa peňazí, najmä pre netehotnú. Ale zas, jeho morfo sono vyhľadáva veľa žien a platia za to 80 eur...
15 € ročne / 60€ tehotenský
nie
Platila som 10 e ked som brala antikoncepciu, bez nej nic
Nic
chceli po mne 15 za roka a aj za tie čo som dva nebola, som sa zvrtla a neplatím nič, ved dostava kapitulaciu za teba každy mesiac či tam pachneš alebo nie
NIč
predtým 60e ale platila som len za ten rok, kedy som tam bola - napr. 2 roky som tam nebola ale platila som len 60e, nechceli doplatiť 120e - pričom viem, že niektorí lekári pýtajú aj dodatočne ☹
teraz nič ale platím za každú návštevu 30-50e (neprídeš neplatíš, prídeš 3x za týždeň a platíš 90-150e)
Nič
Nic
Nikdy nič
Za rok bežne 79e a teraz počas tehotenstva 120e
Zadarmo.
50€ ročne, 250€ tehotenstvo (ak ide všetko ukážkovo), akýkoľvek krvný test navyše alebo aj fotky z ultrazvuku sa doplácajú
Tiež neplatím nič ani v tehotenstve
Nič ani v nemecku ani na slovensku😊
20€
Akože začo platiť? Neplatila som žiaden vstupný poplatok, ani za kartu. Jedine čo platím je fotka z ultrazvuku v tehotenstve.
Nikdy som neplatila nic, ani pri bežných návštevách ani v tehotenstve. Foto a video mi zakaždým sťahoval na USB a aj morfo v 12/20/30tt bolo zdarma.
60€ rocne.
Nič
Neplatim nic ale za kazde sono 10e a ak sa chcem objednať na presny cas tak 5e.
Nič? Ešte som nepočula že niečo také existuje
Nič