Ahojte, chcela by som počuť váš názor na stálu nízku bazálnu teplotu (36,3°) aj v čase kedy mi mala nastať ovulácia. čím to môže byť spôsobené?? môže byť vtedy možné aj tehotenstvo??
presne ako pise @ludinka, alebo mas pokazeny teplomer 😉
Ak merias tak, ako sa to ma, teda vzdy v rovnakom case, za rovnakych podmienok a ze nemas vybitu bateriu na teplomeri, znamena to, ze mavas anovulace cykly.... Treba to riesit u gynekologa, dat si spravit hormonalny profil a pod..... Aj tato informacia, teda o nizkej bazalnej teplote, je dobra na to, ze vies, ze sa nieco deje a treba to riesit.... drzim palce 🙂
ak merias spravne, tak nezvysujuca bazalna teplota znamena, ze ovulacia nenastala pocas celeho cyklu. Skus este ovulacne testy, ak bude vysledok rovnaky, chce to lekara.
Baby, a teplota 37 uz 2 tyzdne? Dnes je 29 DC a opat je taká....kedy ma poklesnut,aby som vedela,ze pride MS? Kolko dni pred nou?
Podla mna vobec neovulujes a chyba ti progesteron. Je nutne urobit kompletny hormonalny profil
nizka teplota znamena, ze ovulacia este nebola, pri tehotenstve je naopak teplota stale zvysena