ahojte babulky,chcem poradit,beriem duphaston od 16-24dna MC,lekar mi povedal,ze po dobrati duphastonu dostanem menzes do dvoch dni,dnes to je 6.den a menstruacia neprisla a test mi ukazal negativny,poradte mi,ci stym ma niekto skusenost,beriem ho len prvy mesiac....
caute kocky ja som na tom podobne, D beriem 16-26 den cyklu ,cakam M, dnes som 28DC a M nikde tiez 😉 a to som si myslela, ako mi bude M chodit ako svajciarske hodinky 🙂
ahoj kocky,aj ja beriem duphaston a to uz 4.mesiac, 16.-25.DC,a mne doje M 3.-5 den po dobrati....takze v podstate ako hodinky,bez neho som cakala na M najviac 57 dni.... 😕
pri brani D mozu byt vsetky tie PMS veci,ale aj nemusia,mne nie je absolutne nic,az par hodin pred spustenim mam take krce v podbrusku,kt.zvladam v pohode,bez liekov.
ale M sa mi skratil zo 7 na 5 dni,a je silnejsi oproti tomu bez Dufika,
a spinenie pri dufiku byva,a niekedy aj v strede cyklu,treba spomenut dokymu,mne zvysil davku na 2X1,a vpodstate to tak beriem az doteraz...
drzim palce... 😉
ahoj sisinka, ja som na tom podobne. duphaston beriem druhy mesiac, 16-25 DC. dnes mam tak isto 6 den a nic, nemam ani absolutne ziadne priznaky, ze by som mala dostat menzes. ten prvy mesiac sa mi prsia naliali a boleli ma este som ani nedobrala duphatom. na 28 DC som mala spinenie, potom na 31DC a na 32 som dostala menzes. takze ja este cakam. test si spravim az cez vikend ak sa dovtedy nedostavi, co by sa teda nemusela. 🙂
je tu aj zalozena tema o duphastone. necitala som ju celu, je toho hrozne vela, ale boli tam aj take baby, co dostali na 10 den po dobrati duphastonu. skus este par dni pockat a ak nic zajdi za doktorom.