Ahojte mamičky. Aj minule som mala taký problém. Vtedy mi lekár vypisal dajaký krém. Ale teraz je na dovolenke. Co by som mohla kúpiť na svrbenie a pálenie pošvy? Okrem Canestenu.
Niekedy je to strašne, ale sú dni, ked všetko je ok.
@sonia87 vsetci lekari su na “ dovolenke” tych prispevkov je tu cely rok kopa… vsak povedze ze si chcete kupit nieco volne predajne… Fungucidin a Candibene je bez receptu a Canesten ktory teda ste vylucili
Záleží čo je pôvodcom. Väčšinou mi pomôže dermo chlorophyl. Ale keď je to veľmi bolestivé, tak procto glyvenol - môže sa aplikovať priamo na sliznicu a obsahuje lidokain na znecitlivenie.
@akinom0077 menila som 4-5 ked som prišla s tým že teda mám kvasinky po atibiotiakách, zobrali ster zabili canesten vybavené
až láskovo teraz čo mám mi dala niečo iné konečne vieš asi tak , nepreliečené sa ti to taha a zlaté tela canesten vybavené,
@akinom0077 keby nebol na dovolenke tak sem nepíšem.
@powercrystals12 aj na predpis a na zapal, nie na svrbenie
Canesten, Candibene, Clotrimazol, vsetka jedna ucinna latka, tak ked nezabera, bude treba ist za zastupujucim doktorom a nieco ine s inou ucinnou latkou, ale najlepsie az po vytere. Ale niekedy sa radi tvaria, ze mykozu vylieci 1 tabletka n avkladanie alebo max. 3, ale to je len na potlacenie, mykozy sa liecia rozhodne dlhsie, aby sa to nevracalo a preliecit aj partnera. Najlepsie by bolo, keby liecba trvala 7-14 dni.
Nikto nezastupuje? Mne to nicim volnopredajnym v zivote nepreslo
@sonia87 Macmiror complex