Aký je zmysel ASMR videí?

sandra49
18. jan 2024

Ahojte..uz som to aj googlila ale nejak neviem ci nechápem alebo mi to hlava neberie 😅 dcérka rada pozera také kde sú trblietky, gély, očné tiene a všeličo sypú na tanierik. Hovorila ze sa jej páčia tie zvuky a tie farby.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veselo_neveselo
18. jan 2024

@sandra49 no ved presne ako ti dcera povedala, farby, zvuky su prijemne, tak sa to dobre, lahko, pozera. Je za tym cela veda, ale inak je to jednoduche 😉

alex49
18. jan 2024

@sandra49 určite zvuky sú pre ľudí upokojujúce. A presne takýto ma zmysel.

anavianavi
18. jan 2024

ludom to robi dobre s roznych dovod, upokojuje, alebo ludia maju fetise, zavislosti, atd. asmr su na vsetky rozne temy.

minenkak
18. jan 2024

@sandra49 môj muž to volá mľaskave videá,mňa to upokojuje pred spaním ,občas si pustím, keď mám ťažkú hlavu

oblecenieavecicky
18. jan 2024

Mňa to práveže neskutočne irituje. Vadia mi akékoľvek zvuky 🙈😁

tykat
18. jan 2024

@minenkak ja si pustam rychlik v snehovej burke, hned zaspim 😀

babulkomale
18. jan 2024

@sandra49 ono to ma nazov? Vdaka za rozsirenie obzorov. Ja ze co je to za hlupost, ked sa k tomu deti preklikli.

alex49
18. jan 2024

@oblecenieavecicky mne vadia keď Japonci chlipu aj keď nemusia 😁 alebo to robia nasilu. Bežne chlipance mi nevadia 😁

levandula7
18. jan 2024

keď som ešte žila sama, občas som tieto videá pozerávala pri zaspávaní, uklodňovalo ma to

estellas
18. jan 2024

@sandra49 To ASMR ľudí ukľudňuje tie zvyky tie farby.
Mne strašne vadí keď ľudia mlaskajú vo videu alebo jedia. Najviac mi vadia tie ASMR MUKBANG to sú videá v ktorých ľudia jedia. Ja to nepozerám ale viem, že je to veľký trend na internete niekoľko miliónov ľudí to sleduje. Nechápem ako môže niekto pozerať videá ako niekto niečo konzumuje, čo ich na tom baví ?

sandra49
autor
18. jan 2024

@estellas hej videla som to..hneď som to malej zatrhla..všelijaké farebné chemické bonbóny a cukríky a všetko farebné a posypané cukrikmi😅🙈 a plus teda to mlaskanie..otras..ma dovolené len tie mini kuchynky a potom tie kozmetické ci aké sú to 😅 su ešte aj také ze sa žena líči, dáva na seba tonu lesku na pery a podobne..to sa mne osobne tiež nepáči a mala to nemá dovolené 😅

sandra49
autor
18. jan 2024

@sandra49 baby ďakujem všetkým za objasnenie🙂 🩷

pkgirl30
18. jan 2024

Mne to veľmi pomáhalo pri zaspavani alebo aj počas dňa keď som mala panicke ataky ale len veľmi úzky výber amsr, treba mať kvalitného tvorcu ktorý má príjemný hlas, najradšej mám jednu Slovenku

buberova
18. jan 2024

Asi to nespĺňa to klasické ASMR, nebaví ma pozerať na ženy čo len po všetkom klepkajú s nechtami. Ale neuveriteľné ma dokáže upokojiť white noise. Teda asi konkrétne brown noise a vo videu je taká zemeguľa. A úplne ma to dokáže upokojiť, vypnúť, stlmiť svet naokolo... Je to perfektné

beky223
18. jan 2024

Mne je napríklad veľmi príjemné a upokojujúce sedenie u kaderníčky, česanie, strihanie vlasov... A keď som si raz zapla do slúchadiel ASMR hair salon tak som zistila, že mám z toho podobne upokojujúci zážitok 😁