Ahojte , prosím vás ako zvládate úzkosť počas menštruácie ? … je to neznesiteľne , ale všimla som si že ak dlhšie nejem úzkosť zosilnie a ak sa najem úzkosť sa upokojí alebo úplne odide … takto si fungujem vlastne celú menštruáciu … máte s týmto skúsenosti ? 🙂 ďakujem za odpoved
Nikdy som niečo také nezažila, že úzkosť pri menštruácii 🤔 Neviem, neospravedlňuješ si týmto prejedanie sa v tomto čase? 😁
@danyelia No ja to zazivam pravidelne. Zenske hormony su neuroaktivne a u niekoho ich zmeny naozaj vyvolavaju uzkosti aj depresie.
@danyelia haha to nie 🙂 reálne mám vždy úzkosť pri menštruácii … a pomáha len to jedlo 😂 ale je to nepríjemne 🙂 snažila som sa napríklad už aj nato nesústrediť ako by som proste nemala menštruáciu ale ono to nejde , proste vždy ako ju dostanem cele zle vlečie sa to so mnou tých pár dni a potom som okej … ale tých pár dni ma to obmedzuje no
Ja mavam od porodu uzkosti od menstruacie po ovulaciu, niekedy su take silne ze ma budia nadranom, busenie srdca, zaludok sa mi chveje. Inokedy je to len slabsi pocit vnutorneho nepokoja. Ak je velmi zle dam si jeden neurol ten najslabsi, polku z neho, ale to naozaj iba v extremnych pripadoch. Inak si taky cas davam 2x denne horcik a pijem medovkovy caj
@siegi ďakujem za odpoved , tak sme na tom rovnako ale je to asi náš údel 😂 jedine vydržať
Nemám ale však papaj keď ti je potom lepšie čo na tom 😁