Prosím ako zmierniť naozaj veľmi silnú menštruáciu (po pôrode, prvýkrát už bola, ale teraz po prestávke po 4m) trvá už ôsmy deň, každý deň si dám celý citron (na odporúčanie gyn) trošku to zmierni ale je to uplne minimum. A keďže sú také silné tak mám neskutočne bolesti, fungujem len s Ibalginom ale to tiež nieje cesta dať si za deň aj dva. Kojim síce len v noci no aj tak sa mi tie množstva nepáčia no nič iné nezaberá.
Ďakujem za rady.
a nechýba ti železo? ja som vtedy s tým mala problém, ked som mala nedostatok..
@ivanak149 ahoj, napis kolko vloziek denne minies, take klasicky naplnene. ja mavam velmi silne krvacanie, uzivam 3x2 tbl ascorutin (bez predpisu),ale extra zlepsenie necitim, urcite vsak pomaha caj z pastierskej kapsicky rano a vecer. teraz som dostala k tomu tabletky dicynone, ktore zacnem uzivat 2 dni pred zaciatkom ms a potom po cely cas ms, z toho v najsilnejsich dnoch 3x1 tbl denne, potom menej v zavislosti od intenzity krvacania
@ajuss311 ono teplo veľmi nejde pri osem mesačnom dieťati ktoré sa pomaly učí chodiť. Nejde to len tak si sadnúť. A už to trvá naozaj dlho a čaj mi príde ako riešenie ktoré nebude hneď. Ja ak si nedám tabletku hneď ako mi začnú bolesti už mi potom nezaberie a ja skončím s takými kŕčmi že plačem od bolesti.
@janetinka27 Ôsmy deň aspoň desať denne a nie takých klasický naplnenych ale väčšinou je to ltt hoci prešlo 30-60minut. Ja som nevedela že príde ani kedy príde keďže kojim takže ťažko mi je užívať niečo dopredu. Ja proste potrebujem niečo čo ju "teraz hneď" oslabi aspoň o polovicu lebo takto sa ďalej nedá fungovať a pri malom už vôbec.
@ivanak149 kura Gynex. A Paralen už deň pred. Ibalgin sa neodporúča pri krvácaní,či už po operáciách alebo zubných zákrokoch atď. Hormonálna joga a cviky na panvové dno a chrbticu. Aj Mojzisovej cviky podľa netu skús. Tiež sa neodporúčaju ťažké jedlá,koreniny,mäso, sladkosti
@ivanak149 to mas dost silne, spytaj sa na ten dicynone. mozno treba aby sliznica odkrvacala, preto je to tak vela krvi. mne v najhorsom stave pichli ten dicynone injekcne, po nom MS prijatelne zoslabla. a raz mi pichli MEM (methylergometrin), ale po nom sa mi krvacanie az prilis zmiernilo a sliznica neodisla poriadne.
Ďakujem vám za rady, tentokrát boli zbytočne nakoľko sa jednalo o spontánny. 😔
@ivanak149 je mi to luto 🌹
@ivanak149 ascorutin, je bez predpisu