Baby ako zmierniť príznaky pms. U mňa to je najhoršie tak dva dni pred a počas MS. Som úplne slabá nohy ma lamu. Viem že to súvisí aj so žilami a cievami. Bola som tento týždeň na cievnom tam mám čosi so žilami vnútornymi ale dal mi dr len ako prevenciu pančuchy. Žiadna tromboza nic. Na gynde som bola dr nič nenašla, všetko oki. Som od pôrodu rok. Ešte dojčím takže ani MS nechodia pravidelne každý mesiac ale tak cca každých 50-52 dní. Antiku brať nemôžem kvôli srdcu mám zakázané. Beriem kvapky gynex ale ešte len druhý cyklus takže nevidím veľmi výsledky. Troška je to lepšie ale nezmizlo. Nemáte niečo podobné? Prípadne ako si pomôcť alebo čo robiť. Ide mi tá bolesť slabosť od krížov s ktorými mám tiež problém aj zo zadku a potom pocit ťažkých nôh. Je to na nervy. Celý človek má boli 🤦ďakujem za každú radu skúsenosť
Skus akupunkturu, ja som bola len dvakrat a hned dalsi mesiac bol menzes uplne bez priznalov a to som bezne zvracala a musela si brat dovolenky ako mi zle byvalo. Neverila som tomu ale na toto mi to naozaj zabralo.
@marycarrie ďakujem krásne idem ti písať IP
@misa2704 nie že ako nabehla po pôrode prvá menštruácia mi začali akože kruté stavy a ešte do toho aj cysty na vaječníku. Dovtedy keď som si hovorila že ako mi je zle som nevedela že to niekedy bude 100 krát horšie. Ja som CBD brala dlhšie ale teda dlho som hľadala vhodné pre mňa a brala som ho aj počas dojčenia a konzultovala som to aj s laktačnými.
@misa2704 ja som si ho dávala vždy ráno lebo ešte bolo treba vstávať k malej a po CBD som spala ako bábätko. A teraz asi po štyroch mesiacoch užívania si dávam CBD ako potrebujem a teda na bolesti pokým si fakt že neznesiteľné si dám plnú dávku a zaberie tak do pol hodiny. Ale u každého to je individuálne u niekoho zaberie aj za 5 minút. U niekoho do hodiny.
@elisse247 ja som sa dnes pýtala svojho kardiológa či s tým nemá skúsenosti. Lebo ja mám stále nízky tlak ale mne treba energiu pri dojčení neskutočne. Úplne som vypnutá potrebujem zivotabudič tak snáď by to u mňa malo ten opačný účinok že nakopne skôr ako uspi. Ale dr o tom nič nevie nepozná to tak mi nevedel povedať nič na to
@misa2704 veľa doktorov buď o tom nevie alebo o tom akoby nechcú hovoriť pretože sú to alternatívy ktoré si ľudia musia zaobstarať samy mimo lekárne. A väčšina farmaceutov to práve odcudzuje. Ale treba pozrieť skôr zahraničné články od lekárov predsa tí sú úplne niekde inde. Ja si to pomaly celé študujem ale všetko od zahraničných ľudí.
@leameleg ahoj gynex skôr po psychickej stránke pomohol ale tu lamku nôh žiaľ nič. Mne po druhom pôrode zistili vnútorné kŕčové žily a počas MS je to na nervy úplne k.o ale pomáhajú mi kompresne pančuchy tie mi predpísal cievny. Určite s tým chod lebo mne nevidieť zvonku nič ale urobil sono a sú tam tie vnútorné