Ahojte poraďte nejaké typy na bolesť v prvé dni menzesu, bolesť je dole v podbrušku až sa bojím či nie slepé črevo, ďakujem
@bambulienka25 ale vystreľuje aj do chrbta a vyššie
@bambulienka25 no mám bolesti všade veď to dakedy som neriešila take hoc bolelo a teraz riešim všetko a myslím na najhoršie
@bambulienka25 a všetci ostatní nemá význam na ňu vôbec reagovať, mám pocit, že si to už vyslovene užíva tú pozornosť a vyhovuje jej to takto, prestane ju to baviť, ak nebude mať pod príspevkom žiadne, ale fakt žiadne odpovede.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/mam-pocit-ze-mi-nieco-vadi-v-hornej-casti-brucha/
Bolesť pri menzese nieje normálna...nemala by byť a ak hej tak znesitelna...prešla som si niecim podobným aj pms som mávala hrozne ale už sa mi to podstatne zlepšilo...začala som užívať omega 3, horčík, určite zaradiť vit.B6-hovori sa mu aj ženský vitamín, každá žena by ho mala užívať 😉a cca týždeň pred menzesom si popíjam len ženské čaje najlepšie sypané a veľa čistej vody, treba obmedziť biely cukor, kávu vylúčiť, mliečne produkty a uvidite tie zmeny...mne to za to stálo a vôbec mi tie veci nechýbajú..viem ich nahradiť...tak prajem veľa šťastia 😉
@domca2893 áno mám bolesti aj na PMS tiež podľa gynek som v poriadku skúsim
Slepé črevo má iné prejavy. Ja som si musela prvé dni menzesu aj injekcie pichať, byť v teple ani do školy sa mi niekedy nedalo. Nepomohlo mi v podstate nič, iba porodiť. Odvtedy ani neviem, že mám menzes
Flektor ale uz 2 dni vopred
@marhulka13 no mna veľmi boli a bolesť sa strieda kade tade
Čaj Gynastan od Fyto, za mňa topka, ráno si daj 2 a na obed ešte jeden a bude ti lepšie
@jancejance ďakujem
ja som mala strašné bolesti pri M-ku, nakoniec mi zistili chronický zápal slepého čreva, podotýkam, dni keď som M-ko nemala úplne v pohode deň bez bolestí. Po operácií - vybraní slepáka, bolestí FUČ!!! Od vtedy ani jedna tabletka na bolesť pri M-ku klop - klop a to už vyše 14 rokov 🙂
Do mojich 25 - stále tabletky aj 4X na deň počas M-ka.
- po vybratí -
Čaj z malinových listov. Do 15 minút mám pp bolesti.
Mne nezaberalo nic len Algifen....