Ako zmierniť chuť na sex po kyrete?

25. nov 2024

Ženy možno ma tu ubyjete ale ja neviem možno som divná aj sa stoho smejem po pravde ze také môžem mat práve teraz. 🤦‍♀️ ja budem pomaly 3 týždeň po zákroku kyret nespinim a nekrvacam už týždeň a dnes mam takú chuť na sex proste od kedy som stála mam veľkú chuť neviem co sa deje je mi to blbé úprimne. A aj viem že sa nemôže mať sex tuším do šestonedelia alebo môže sa skôr? Len nie snaženie sa o babo samozrejme . Ako ste zmiernili chute na sex alebo mam to len ja ?🤦‍♀️😁 strašne sa hanbím

biba_18
25. nov 2024

grammar nazi: čo znamená ubyjete? 😲

oila
25. nov 2024

nemas sa zaco hanbit podla mna 🙂 a s gynekologom si to nepreberala?

belllinka
25. nov 2024

Tak snáď nie si zvieratko a vieš sa ovládať. Alebo si uľav sama

autor
25. nov 2024

@biba_18 je to výraz že ma vysmejete

autor
25. nov 2024

@oila k nemu som objednaná stredu

autor
25. nov 2024

@belllinka samozrejme viem sa ovládať 😁 🙂

verca888
25. nov 2024

no nemas sa za co hanbit, samozrejme 😀 vsak tiez si len clovek. ak sa bojis mat sex, tak si pomoz sama. 😀 gynekologovi by som to na nos nevesala, na co? 😀

tanyan
25. nov 2024

Každé telo je iné a sama sa najlepšie poznáš. Niekto aj po pôrode môže už po 4 týždňoch normálne klasicky fungovať, niekto ani po roku. Keď sa búria hormóny, tak je to ťažké. Pomôž si sama alebo požiadaj o pomocnú ruku. Hlavne opatrne... 😉

michaela329
25. nov 2024

Mne po kyrete po MA v 16 tt narovinu povedali, že sex až po prvom menzes 🤷

januska12323
25. nov 2024

Zakázaný je len sex.

eviku777
25. nov 2024

Nemas sa za co hambit. I ked je to nezvycajne. Pokail sa aj dobre citis rozhodne by som pockala " sestonedelie" ...minimalne koli moznej infekcii...gynekologovi by som nehovorila neviem dovod na co? Co cakas ze ti povie " zasexujte si "? Alebo ti ma na to nieco predpisat?😂 neviem dovod to hovorit gyn. Maximalne co by som urobila by som sama seba uspokojila 😂😂😂

romino
25. nov 2024

@biba_18 to vyzera na preklep, autorka tym zrejme myslela, ci ju s takym problemom niektori z nas muzskych komentujucich ... "ubytujeme".

autor
25. nov 2024

@eviku777 no sak to 😄😄 nebudem o tom hovoriť gynekologovi . A počkám si teda ešte tri týždne pre istotu lebo ja som taky bojko ako sa hovorí 🙂

autor
25. nov 2024

@verca888 to veru nepoviem ani ja a radšej počkám 😊

okm221
25. nov 2024

My sme mali sex po kyrete už, po týždni.. Rovnako ako po dvoch pôrodoch, nič mi nebolo, nekrvacam som, mala som ľahké pôrody bez poranení a rovnako aj šetrný kyret, nič sa nestalo.. Doktor povedal, že ak mi to je príjemné a nemám problémy bolesti, je to v pohode. Ked sa bojíš infekcie daj kondóm a hotovo.. 6nedelie neexistuje, existuje len to co je príjemné a co nie u každej ženy inak.. Ci sa na to cíti ci nie.. Niektorá je v pohode po týždni a niektorej nestačí ani 6nedeli a ani pol roka..