Ženy možno ma tu ubyjete ale ja neviem možno som divná aj sa stoho smejem po pravde ze také môžem mat práve teraz. 🤦♀️ ja budem pomaly 3 týždeň po zákroku kyret nespinim a nekrvacam už týždeň a dnes mam takú chuť na sex proste od kedy som stála mam veľkú chuť neviem co sa deje je mi to blbé úprimne. A aj viem že sa nemôže mať sex tuším do šestonedelia alebo môže sa skôr? Len nie snaženie sa o babo samozrejme . Ako ste zmiernili chute na sex alebo mam to len ja ?🤦♀️😁 strašne sa hanbím
nemas sa zaco hanbit podla mna 🙂 a s gynekologom si to nepreberala?
Tak snáď nie si zvieratko a vieš sa ovládať. Alebo si uľav sama
@biba_18 je to výraz že ma vysmejete
@oila k nemu som objednaná stredu
@belllinka samozrejme viem sa ovládať 😁 🙂
no nemas sa za co hanbit, samozrejme 😀 vsak tiez si len clovek. ak sa bojis mat sex, tak si pomoz sama. 😀 gynekologovi by som to na nos nevesala, na co? 😀
Každé telo je iné a sama sa najlepšie poznáš. Niekto aj po pôrode môže už po 4 týždňoch normálne klasicky fungovať, niekto ani po roku. Keď sa búria hormóny, tak je to ťažké. Pomôž si sama alebo požiadaj o pomocnú ruku. Hlavne opatrne... 😉
Mne po kyrete po MA v 16 tt narovinu povedali, že sex až po prvom menzes 🤷
Zakázaný je len sex.
Nemas sa za co hambit. I ked je to nezvycajne. Pokail sa aj dobre citis rozhodne by som pockala " sestonedelie" ...minimalne koli moznej infekcii...gynekologovi by som nehovorila neviem dovod na co? Co cakas ze ti povie " zasexujte si "? Alebo ti ma na to nieco predpisat?😂 neviem dovod to hovorit gyn. Maximalne co by som urobila by som sama seba uspokojila 😂😂😂
@eviku777 no sak to 😄😄 nebudem o tom hovoriť gynekologovi . A počkám si teda ešte tri týždne pre istotu lebo ja som taky bojko ako sa hovorí 🙂
@verca888 to veru nepoviem ani ja a radšej počkám 😊
My sme mali sex po kyrete už, po týždni.. Rovnako ako po dvoch pôrodoch, nič mi nebolo, nekrvacam som, mala som ľahké pôrody bez poranení a rovnako aj šetrný kyret, nič sa nestalo.. Doktor povedal, že ak mi to je príjemné a nemám problémy bolesti, je to v pohode. Ked sa bojíš infekcie daj kondóm a hotovo.. 6nedelie neexistuje, existuje len to co je príjemné a co nie u každej ženy inak.. Ci sa na to cíti ci nie.. Niektorá je v pohode po týždni a niektorej nestačí ani 6nedeli a ani pol roka..
grammar nazi: čo znamená ubyjete? 😲