Ahojte. Dostala som obrnu tvare. Lieky uzivam, od pondelka elektro liecbu. Zistene nadmerne mnostvo bielych krviniek a cervene skoro ziadne. Ale problem iny. Menzes. Ako ho trosku zoslabnut? Od druheho dna menzesu sa idem zblaznit. Samozrejme som rada, ze uz netrpim bolestami ako pred porodmi ale ide zo mna jak z vodopadu. Gyndos na to nic ze sa dobre cistim. Ale mne to pride otrasne. Za pom hodku aj 3- 4 krat na wcku ani von chodit nemozem. Zrazeniny zo mna idu ako slak. Kde sa to berie zo mna ked nemam ani cervene krvinky 🤣 nieco, co pomoze trosku aspon zoslabnut ci nechat to tak?
To treba riešiť. Prichádzas o velke množstvo železa. Vymenila by som doktora, taká odpoveď mi príde nekompetentna
A to mavas pravidelne? Ak by si mala velmi silnu mensturaciu takuto nahodou teraz, chod na pohotovost,tam ta vyriesia. Ja som isla, tiez gyndos ze vsetko ok (inak trosku ina situacia, ja som bola cca 2,5m po porode, ale proste postavila som sa a lialo zo mna ako zo sprchy). Odvtedy k nemu nemam ziadnu doveru. Rovno si ma tam nechali a isla som na kyretaz okamzite (a na sone prisli na to, cely cas normalne krvacala, ziadne cistenie). Biela som bola ako stena. Cize toto vyriesilia, a potom som brala zelezoaj viac ako rok. Skus pozriet neziaduce ucinky liekov co beries, ale akmavas takuto silnu menstruaciu tak to moze byt dovod..
Vela stastia s rehabilitaciami, minuly rok si tymto presiel moj chlap (dostal obrnu tvare z boreliozy mimochodom) a za par tyzdnov bol fit, ale PN skoro pol roka..
Mne pomáha super ascorutin, porad sa v lekarni
Fuu, to nie je urcite v poriadku. Mne v ten najsilnejsi den menzesu stacia cca 4-5 vloziek na cely den, isto nie je nutne mat silne krvacanie, aby si sa "precistila". To je hlupost.
Svagrina mava bezne silny menzes, tiez nemoze vtedy daleko od domu.. az raz skolabovala, musela na infuzky a zastavovavali jej to krvacanie..
Nie je to sranda, a hlavne ked mas problemy s krvou...drzim palce, nech sa ti to zlepsi😊
Uz si mala byt na hematolofii.hned zacni uzivat melasu na zelezo a ascorutin 3x2 tbl na zmiernenie krvacania
Skus citronovu vodu, ms mam slabsiu.
Ja som si dala hormonálne teliesko Mirena ,dovtedy som mávala silný menzes ,teraz tak na intímku aj to len občas .
@meluela presne tak ako pišeš opytajú sa kde ste doteraz boli katastrofa.Ja by som sa bala tak byť aby sa mi lialo a neidem do nemocnice.Oni radi odbiju človeka a potom len pacient je na vine a držia pri sebe ako sekundakom zlepený.Neexistuje aby lekár potopil lekára.V 6 ročníku na medicine učia ako povinný predmet nepotop svojho kolegu masiruju im mozgy až do promocii.A ty teraz mladý čo sú vyštudovaný za úplatky a slaninu česť vynimkam ale zväčša teraz sú vyštudovany za úplatky a po znamosti.A taký čo majú evdomosti a nemajú znamosti taký sa tam ani nedostanu.
Aby si nevykrvacala ved to nieje normálne že sa ak leje.Hej čistiš sa ale že sa s teba leje to nieje normálne čim skôr by si mala navštiviť lekára.Menštruácia nemá byť ako vodpoád niečo nieje správne čim skôr k lekárovi išla by som rovno na oddelenie gynekologie nech ti pozru.Ja by som sa tak bála ostať že by sa mi lialo. Moja kamáratka takmer prišla o život z menštruácie až ked odpadla vtedy sa jej lekár opytal ked sa prebrala že kde bola doteraz.Nije to v poriadku na tvojom mieste by som mala obavy o zdravie.