ahojte, chcem Vás poprosiť o čo najviac rád na rast sliznice a jej lepšiu kvalitu. lieky momentálne užívať nechcem. počula som aj o chili papričkách 😕 . to zoženiem v lekárni alebo v obchode?
ďakujem moc
scarlet Ako písala Lauritka, tak z prírodných výrobkov je naozaj dobré piť alchemilkový čaj (alebo ženský), gynex je dobrý aj na podporu ovulácie a urovnanie cyklu + hormonálnych hladín, ale veľa sa už popísalo aj o Sarapise, podporuje okrem iného aj rast sliznice maternice a potom sa bábatkám dobre zavŕtava, odp. užívať 2-3 mesiace , škoda, že lekári tieto prírodné prostriedky veľmi neuznávajú...
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nizka-sliznica-maternice-2/
no neviem,ja som si to šupla zhruba každý druhý den 3 kusky ku jedlu.Oni prekrvuju všetky vnutorné organy vrátane maternice.Vraj je to výborný preventívny liek proti rakovine rôzneho druhu...no pozor-ked otehotnieš,hned ich prestan brať,aby ti náhodou nespôsobili potrat tým,že prekrvý viac maternicu.
Ďakujem moc. najprv si kúpim chili v obchode. alchemilku pijem poctivo 2xdenne. gynex sa dá kúpiť v lekárni?
ano, v lekarni by mali byt
a ak nie tak cez internet sa daju objednat (myslim gynex)
díky moc.
@afrika kyselina listova
@katarinka289 ja beriem femibion 800 može byť? alebo musí byť čistá kyselina listová?
@viva13 mne zatoal ziadny Dr.nejake umele vitaminy neodporucal.Vzdy povedali kyselinu listovu.Dokonca v nemocnici,tak jednej tehulke Dt.kazal nieco podobne vysadit a brat len kyselinu
.
Ahojte dami, potrebujem poradiť,už 3-4. mesiace som nemala menzes. Píla som alchemilkovy čaj , aj som užívala pupalkovy olej,užívam gynex a menzes mi neprichádza a neviem čo mám robiť!poraďte nejako ☹
ano,aj v obchode medzi koreninami.