Ahojte tak píšem zas. Už mi to mešká šiesty deň. Neviete o nejakom spôsobe ako menzes vyvolať? Sex som mala s priatelom 1 cez ovuláciu a 2 cez neplodné dni. Všetky boli s kondomom a ani sa do mna neurobil. Čím viac nad tým rozmýšlam tým viac som si istá tým ze but tehotna nrmozem. Čo moze byť teda príčina že mešká tak dlho?
Minule si sa pýtala na to isté 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ precitaj si znova odpovede a budeš vedieť
@macicka_123 mávala som nepravidelnu a konečne sa mi ako tak ustálila. No potombsme spolu boli prvýkrát s priatelom a meškala 4 dni. Dalsi mesiac sme spolu neboli to prišla ako mala a teraz toto. Na gyndu ist nemozem lebo som este nebola a mam 17 takze sa asi moc nepohnem bez zakonneho zastupcu
@janai1 no len už to je viac dni. A napisala som ze posem zase
@lllliiivvv ahaa, no už mi je to jasné... 17 ročne decko čo nevie ísť k lekárovi 🤦♀️ keď vieš mať sex vieš aj mame povedať že musíš ísť na gynekológiu.... A mimochodom keď máš sex mala by si pravidelne chodiť 🤦♀️
V minulých odpovediach ti aj radili - ja takisto - že si máš kúpiť tehotenský test a spraviť si ho 🤦♀️ a takisto že neotehotnieš keď máte kondóm a prerušovaný styk
@lllliiivvv pozri mozes si skusit vygooglit nejake babske rady ako privolat menzes ale neviem ci toto zrovna pomoze, ak ti do pondelka nezacnu, ja by som fakt sla k lekarovi, si mlada, mozes mat nejaky skryty zapal alebo nieco, rozhadze ti to cyklus atd. a to ti za to nestoji, povedz mame, co ta trapi, vezme ta k svojmu gynekologovi a ona pri vysetreni urcite nebude, mas 17 a nie 12
@petamich dakujem za odpoveď. Počkám do toho pondelka
@lllliiivvv ako ti už radili baby sprav si test a uvidíš na čom si.. Ak nepríde tak do ďalších 4 dni choď na gyndu
@macicka_123 dakujem
@lllliiivvv na gyndu možeš ísť aj sama, bez mamy
@janickacrazy aj keď som este nemala 18? Myslela som že musí byť zakonny zastupca
@lllliiivvv akože neviem či to má každý doktor inak, ale viem, že ku nasemu chodili 16-17 ročné normálne sami
@lllliiivvv skús ísť na gyndu pichnú ti vyvolavačku a ak si mala sex s kondómom fakt mala pravdepodobnosť ze si tehotná... Menštruáciu máš pravidelnú alebo zvykneš mať takéto výkyvy?