Ako vyvolať meškajúcu menštruáciu?

lllliiivvv
2. jan 2021

Ahojte tak píšem zas. Už mi to mešká šiesty deň. Neviete o nejakom spôsobe ako menzes vyvolať? Sex som mala s priatelom 1 cez ovuláciu a 2 cez neplodné dni. Všetky boli s kondomom a ani sa do mna neurobil. Čím viac nad tým rozmýšlam tým viac som si istá tým ze but tehotna nrmozem. Čo moze byť teda príčina že mešká tak dlho?

macicka_123
2. jan 2021

@lllliiivvv skús ísť na gyndu pichnú ti vyvolavačku a ak si mala sex s kondómom fakt mala pravdepodobnosť ze si tehotná... Menštruáciu máš pravidelnú alebo zvykneš mať takéto výkyvy?

janai1
2. jan 2021

Minule si sa pýtala na to isté 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ precitaj si znova odpovede a budeš vedieť

lllliiivvv
autor
2. jan 2021

@macicka_123 mávala som nepravidelnu a konečne sa mi ako tak ustálila. No potombsme spolu boli prvýkrát s priatelom a meškala 4 dni. Dalsi mesiac sme spolu neboli to prišla ako mala a teraz toto. Na gyndu ist nemozem lebo som este nebola a mam 17 takze sa asi moc nepohnem bez zakonneho zastupcu

lllliiivvv
autor
2. jan 2021

@janai1 no len už to je viac dni. A napisala som ze posem zase

janai1
2. jan 2021

@lllliiivvv ahaa, no už mi je to jasné... 17 ročne decko čo nevie ísť k lekárovi 🤦‍♀️ keď vieš mať sex vieš aj mame povedať že musíš ísť na gynekológiu.... A mimochodom keď máš sex mala by si pravidelne chodiť 🤦‍♀️
V minulých odpovediach ti aj radili - ja takisto - že si máš kúpiť tehotenský test a spraviť si ho 🤦‍♀️ a takisto že neotehotnieš keď máte kondóm a prerušovaný styk

petamich
2. jan 2021

@lllliiivvv pozri mozes si skusit vygooglit nejake babske rady ako privolat menzes ale neviem ci toto zrovna pomoze, ak ti do pondelka nezacnu, ja by som fakt sla k lekarovi, si mlada, mozes mat nejaky skryty zapal alebo nieco, rozhadze ti to cyklus atd. a to ti za to nestoji, povedz mame, co ta trapi, vezme ta k svojmu gynekologovi a ona pri vysetreni urcite nebude, mas 17 a nie 12

lllliiivvv
autor
2. jan 2021

@petamich dakujem za odpoveď. Počkám do toho pondelka

macicka_123
2. jan 2021

@lllliiivvv ako ti už radili baby sprav si test a uvidíš na čom si.. Ak nepríde tak do ďalších 4 dni choď na gyndu

lllliiivvv
autor
2. jan 2021

@macicka_123 dakujem

janickacrazy
2. jan 2021

@lllliiivvv na gyndu možeš ísť aj sama, bez mamy

lllliiivvv
autor
2. jan 2021

@janickacrazy aj keď som este nemala 18? Myslela som že musí byť zakonny zastupca

janickacrazy
2. jan 2021

@lllliiivvv akože neviem či to má každý doktor inak, ale viem, že ku nasemu chodili 16-17 ročné normálne sami