Ahojte, mali ste niektora klebsiellu? Ako ste sa toho zbavili? Za posledny rok som vystriedala niekolko lekarov, vybrala niekolko atb, beriem vsetky mozne prirodne produkty a nic. Vyliecili ste sa niektora?
Mne prave robi problemy, lebo je rezistentna proti atb. Mam zapaly odkedy mi ju nasli.
Hej,klebsiella je hrozna,tazko sa lieci.Mas robenu aj jej citlivost na antibiotika?
@77daniela77 mam, rezistentna na vsetko. Lekari nevedia co s tym. Uz som ich niekolko vystreidala.
@anonym0001 a kde ju máš?
@anonym0001 Tak to je fakt problem potom.Asi posilnit organizmom gamaglobulinom,neviem,tazko radit.
@mogaa mocovy mechur, mocova trubica
@anonym0001 Autovakcina?
@77daniela77 to je na predpis? Aky lekar to vie predpisat?
@maca2017 aky lekar by to vedel urobit? Gynekologovia a urologovia mi to nespominali.
@anonym0001 na začínajúci zápal je super Kapucínka akut forte - kapucínka je od zápalu a je v tom aj d-manosa a brusnice - tie by mali zabrániť aby sa baktérie usadzovali a samozrejme veľa veľa piť
@anonym0001 Na predpis bolo,neviem,mozno aj vseobecny,to je injekcia,skus to skonzultovat tu na mk s lekarmi priamo.
@mogaa beriem vsetky vyse roka. Ziadny ucinok.
@anonym0001 dávaš si aj probiotiká?....tú kapucínku som myslela pri začínajúcom zápale, treba popracovať na posilnení imunity, tá si potom s klebsiellou poradí sama
@mogaa beriem vsetko mozne aj na imunitu. Nic nezabera. Na internete som nenasla ziadne info o liecbe, tak skusam aspon tu ci sa niekto z toho nevyliecil.
@anonym0001
@anonym0001 no mame o prešlo po roku a pol, už ju zrazu v moči nemala a teda predtým jej mala veľa...preventívne sme dávali cez zimu Renol alebo Diocel - oba sú bylinné prípravky na močové cesty a probiotiká +cez zimu Geriavit
@anonym0001 ale brala aj Drags imun(Dračiu krv) tak neviem čo jej pomohlo len zrazu na jednej kontrole to tam už nemala
@mogaa tak tieto este nepoznam, uricte vyskusam, dakujem 🙂
@anonym0001 to sú prípravky z Energy aebo Diochi(podobné firmy)
tu je písané o Drags imun https://www.mamazem.sk/mamazem/eshop/0/3/5/136-...
@anonym0001 tu o Renole
https://www.mojalekaren.sk/renol-30ml/?gclid=EA...
Diocel je niečo podobného len trochu iné zloženie....majú to len v niektorých lekárňach ale cez net to kúpiš
tu sú k tomurecenzie
https://www.mojalekaren.sk/renol-30ml/?gclid=EA...
@anonym0001 Mne predpísal imunolog. Síce na Stafylokoka, takže neviem či sa dá aj na Klesielu, ale za opýtanie nič nedáš...Mne veru pomohlo, tiez som mala z 12 tried ATB 10 rezistentnych a 2 polorezistentne 😣😣
@anonym0001 ja som dietatu klebsielu v plucach liecila plazmovym generatorom.a pil aj citricidal.
@anonym0001 Autovakcínu vám namieru zhotovil na pracovisku v nemocnici vo Vyšných Hágoch, kontaktujte pani primárku Poľanovú.
@kejt1 prosím ta kde si ju kúpila a ako je to s dávkovanim?
@snehulka0610 Mala som tuto, dala som si dvakrat denne po dvoch odmerkach a zmizla. Veľká úľava. Ine odporucane antibakterialne preparaty na to nezaberali, oreganovy olej, alicin, berberin, kukuma, citricidal, trochu pomahali probiotika, nic na to svinstvo nezaberalo. Az ten zeolit.
@anonym0001 ja som mala autovakcinu na mieru predpísanú alergiologickou, bola to ale pľúcny klebsiella
@anonym0001 mama ju mala v moči a vyše roka, vždy jej ju len zistili na nefrológii a neriešilo sa to nakoľko nerobila problémy(zápal močových ciest), po cca 1,5roku zmizla sama od seba