Ako vám odhalili HPV vírus? Co mam pýtať gynekologicku, nech mi vyšetrí krv, alebo obyčajný ster nech urobí?
Pýtam sa najmä tých co nemali žiadne príznaky...
Ako hpv virus ma viac ako 80 % Slovákoch a ani o tom nevie...prosím si radu...
Ďakujem
Ja som mala horšie výsledky za cytologii a potom mi dal robiť špeciálne stery na hpv 🙂 to som mala úplne negatívne. Ale teda môj doktor to riešil až keď som mala horší vysledok.
to robi cytologiou, moj doktor to robi kazdy rok pri preventivke a ked som mala horsie vysledky robil ich po polroku zase
LBC cytológia, za príplatok. ňou sa to zisťuje. aj konkrétne typy HPV sa vedia zistiť.
Ano LBC cytologia, za poplatok. Z vysledkov zistia ci si HPV pozitivna.
Dobrý deň, poznám prírodné produkty, ktoré Vám zmenia život, Pre bližšie info napíšte 🙂
Ak chodíš na preventívky, tak sa nemusíš ničoho obávať, no dávaj si miesto klasickej cytológie tú presnejšiu - LBC.
@zazrakysadeju poprosím info o produkte.
@popoluska35 Zazraky sa nedejú. Toto vlákno je staré 3 roky a užívateľka neaktívna. 😉
Sterom... (pocas preventivky sme to naraz riesili aj s cytologiou atd), mala som to sice negativne, ale len aby si vedela ako sa to vysetruje 🙂
A ano hpv ma vela ludi, ak ho mas a nemas problemy, tak velmi neviem co dalej s toutu infoskou sa da robit, mozno niekto pozitivny napise, ci sa to nejak riesilo.