ahojte mozem poprosit o radu...bola som u lekara zacala som z nicoho nic krvacat tak mi dal Norethisteron na 12 den som mala dostat menzes dostala som ho na 13ti a mala som na 14ti den zacat brat duphaston,len neviem co snim? 2x denne??? a hlavne ked ho doberiene mi pride znova menzes? lebo 30,8 mam svadbu a nerada by som mala menzes vtedy ☹ a kazal mi brat medzi tym nosifol ale to my dal len vzorky mate skusenosti? beriem ich koli uprave cyklu a hlavne koli tomu aby som otehotnela....za kazdu radu budem vdacna
duphaston sa vacsinou berie po druhej polovici cyklu (najcastejsie po ovulacii), zvacsa 1 tableta 2x denne, po vysadeni by si do par dni mala dostat MS... ak si si nie ista, ako ho brat, radsej zavolaj svojmu dr. 😉
ahoj, no skôr si myslím, že teraz máš douživať Noresthinteron, počkať na menzes a potom od 14 dňa cyklu začať brať Duphaston. Takto by si si vyvolala 2xmenzes v krátkej dobe.
@molly9991 na kazdu krabicku zvykne v lekarni lekarnik napisat davkovanie, ak nie je, bud podla pribaloveho letacika alebo najistejsie zavolat ku gyn. nosifol kludne zacni hned uzivat, 1x denne.
kolko duphastonu si dostala?