Ako upraviť menzes?

silvia610
19. feb 2018

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť. Máte nejaké skúsenosti alebo osvečené triky ako upraviť menzes aby som nemusela každý mesiac chodiť na vyvolávačky? Ak by sa dalo niečo prírodné? Chceli by sme s manželom 2 babo a je to ťažko keď je nepravidelný menzes. Vopred ďakujem

obsadenemeno
19. feb 2018

@silvia610 agnucaston kvapky a upravit stravu

jankaja
19. feb 2018

@silvia610 mne pomohlo pitie čaju z alchemilky. Tiež som mala predtým menzes len po vyvolávačke alebo počas užívania Duphastonu. S alchemilkou sa menzes dostavil sám (aj keď teda dĺžka cyklu nebola ideálna) a po 3 cykloch sa mi podarilo otehotnieť. Môžem len odporúčať.

silvia610
autor
19. feb 2018

@jankaja čaj ste maly sypany či nasačkovany? Ako dlho vam asi trvalo kym sa cyklus upravil ďakujem

silvia610
autor
19. feb 2018

Ešte som zabudla dodať že problém nastal po vysadení hak

katus226
19. feb 2018

na upravu hormonalnych hladin sa dava aj wild yam, telo si vraj z neho vyrobi tie hormony, ktore potrebuje. na znizenie muzskych hormonov sa dava DIM.

zemislava
19. feb 2018

Mám dobré skúsenosti s touto bylinkou len to treba brať každý deň dlhodobo a cyklus sa krásne vyladí, nemá vedľajšie účinky

http://www.planetayurveda.sk/shatavari-kapsule-...

renirv
20. feb 2018

skus alchemilkovy caj. je dobry pri problemoch s menzesom a aj bolestiach pri nom. tyzden pred ocavanymi mrchami, pi kazdy den tak 2 salky

sandral
20. feb 2018

Mne Alchemilka ešte viac rozhádzala cyklus a krvácanie bolo o veľa silnejšie než zvyčajne.

yanni
20. feb 2018

@silvia610 caj z alchemilky zltozelenej. Kup si sypany z lekarni. Nestoji takmer nic. par drobnych. Mne ked po porode nastupil menzes, tak sa mi strasne skratil cyklus. Po 2 mesiacoch uzivania (kazdy den bez ohladu na ovulu atd) sa mi pekne upravil na 28 dnovy.

libawet
20. feb 2018

@silvia610 gynex, čisto bylinná tinktúra ideálna svojim zložením pre každú ženu...aj tu je na gynex celá téma, nájdi v archíve MK

jankaja
20. feb 2018

@silvia610 používala som sáčkovaný čaj. V podstate sa to začína užívať 10 dní pred očakávanou menštruáciou (rátala som klasický 28 dňový cyklus) a keď začne menses, sa to užívať prestane. Ďalší cyklus to isté. U mňa tie cykli boli dlhé (asi 38 - 45 dní), ale aspoň bez vyvolávačky a liekov. A zabralo to v podstate hneď, ako som začala alchemilku piť.

mpg
20. feb 2018

@silvia610 Dobrá je aj alchemilka žltozelená spolu s rebríčkom obyčajným, rebríček obyčajný upravuje menštruačný cyklus.

lilu7
20. feb 2018

Tiez ma zaujima tema po porode mi chodi menzes hocijako a trva dlho hormony nechcem brat nieco prirodne.

silvia610
autor
24. feb 2018

Ďakujem za rady vyskušam pre začiatok gynex tak hadam pomože