Ahojte baby, potrebovala by som poradiť. Máte nejaké skúsenosti alebo osvečené triky ako upraviť menzes aby som nemusela každý mesiac chodiť na vyvolávačky? Ak by sa dalo niečo prírodné? Chceli by sme s manželom 2 babo a je to ťažko keď je nepravidelný menzes. Vopred ďakujem
Ešte som zabudla dodať že problém nastal po vysadení hak
na upravu hormonalnych hladin sa dava aj wild yam, telo si vraj z neho vyrobi tie hormony, ktore potrebuje. na znizenie muzskych hormonov sa dava DIM.
Mám dobré skúsenosti s touto bylinkou len to treba brať každý deň dlhodobo a cyklus sa krásne vyladí, nemá vedľajšie účinky
skus alchemilkovy caj. je dobry pri problemoch s menzesom a aj bolestiach pri nom. tyzden pred ocavanymi mrchami, pi kazdy den tak 2 salky
Mne Alchemilka ešte viac rozhádzala cyklus a krvácanie bolo o veľa silnejšie než zvyčajne.
@silvia610 používala som sáčkovaný čaj. V podstate sa to začína užívať 10 dní pred očakávanou menštruáciou (rátala som klasický 28 dňový cyklus) a keď začne menses, sa to užívať prestane. Ďalší cyklus to isté. U mňa tie cykli boli dlhé (asi 38 - 45 dní), ale aspoň bez vyvolávačky a liekov. A zabralo to v podstate hneď, ako som začala alchemilku piť.
Tiez ma zaujima tema po porode mi chodi menzes hocijako a trva dlho hormony nechcem brat nieco prirodne.
Ďakujem za rady vyskušam pre začiatok gynex tak hadam pomože
@silvia610 agnucaston kvapky a upravit stravu